Anmeldelse av Fifty Shades vibrerende penisring

Torben har testet Fifty Shades vibrerende penisring med samboeren. Les om hans første opplevelse med et sexleketøy!

Sponset: Torben er 26 år. Han bor i Oslo med samboeren og har ingen erfaring med sexleketøy fra før. Nå har han fått teste Fifty Shades vibrerende penisring gratis i bytte mot en produktomtale.

– Spent og gira

Jeg var en av de heldige som ble plukket ut som produkttester, og kunne ikke tro det var sant. Da jeg fikk mail med beskjed om hva jeg skulle teste, ble både jeg og samboeren min svært spente og gira. Vi kunne knapt vente på å motta penisringen for å prøve den ut.

Da jeg fikk melding på mobiltelefonen min om at jeg hadde mottatt pakken, og at jeg kunne hente den på post i butikk fortet jeg meg og plukket den opp. Det tok ikke mange minutter før vi bestemte oss for å prøve den etter at vi hadde kommet oss hjem igjen. Vi satte oss ned i senga, åpnet pakken, og begynte å lese.

– Designet gir inntrykk av et kvalitetsprodukt

Førsteinntrykket var godt av produktet som hadde en nøytral og fin mørk farge med noen elementer av sølv.

Designet ga inntrykk av at dette absolutt var et kvalitetsprodukt, og at ingenting var overlatt til tilfeldighetene.

Med i esken fulgte det også med et diskré etui som man kunne ha penisringen og kontrollen til. Det var også en bruksanvisning som var enkel å forholde seg til.

Vi hadde ingen erfaring med dette, og var litt usikre på hvordan man skulle gjøre det. Skulle man ta den på mens penis var stiv eller slapp, kom det til å gjøre vondt for meg å tre den på, og hvilken vei skulle den?

Det hele viste seg å være veldig enkelt, og det var bare å tre den på. Vi bestemte oss for å bruke glidemiddel, og samboeren min tredde den på penis mens jeg lå i senga - fremdeles litt skeptisk.

– 7 vibrasjonsmønster og 3 hastigheter

Vi skrudde på vibrasjonen, noe som opplevdes uvant, men veldig deilig. Hun satte seg oppå meg, og fikk umiddelbart en veldig deilig og god følelse av penisringen som stimulerte klitorisen hennes, samtidig som den ga meg en god og uvant følelse som opplevdes som prikken over i-en.

Penisringen har hele 7 vibrasjonsmønster og 3 hastigheter, noe som førte til at vi prøvde ut litt forskjellige hastigheter underveis.

Dette gjorde sexen mer spennende og variert, og ga bare en enda bedre helhetsopplevelse.

– Perfekt å bruke sammen med partner

Jeg opplevde produktet som perfekt å bruke sammen med partner; både jeg og samboeren min oppnådde orgasme, en orgasme som både varte lenger og som var deiligere enn det vi ellers pleier å ha. Vi kommer derfor helt klart til å bruke den fremover, da den både var enkel å bruke, enkel å rengjøre og bidrar til å skape et bedre sexliv for oss.

Om jeg skulle beskrevet det med en setning, ville det nok vært "Et spennende hjelpemiddel som bidrar til å maksimere orgasmen" eller "En penisring som sikrer både deg og partneren din en god orgasme".