Anmeldelse av Fifty Shades vaginakuler

Stavangerjenta Helena (38) opplevde resultater etter å ha prøvd Fifty Shades vaginakuler i to uker. Les om hennes opplevelse!

Sponset: Helena er 38 år og bor i Stavanger. Hun har fått teste Fifty Shades vaginakuler gratis, i bytte mot hennes ærlige mening om produktet.

– Samboeren synes det var spennende å se på

Er en ivrig produkttester av kondomeriets utvalg av sexleketøy. Nå var det Fifty Shades vaginakuler som stod for tur. Vaginakulene kom i ett eksklusivt design med myk og deillig overflate.

Etter to fødsler og nedsunket livmor, ble det ett fint tilskudd til knipeøvelsene. Å knipe er veldig viktig for å få strammet opp vagina både for seksuell nytelse, men også for å blant annet ikke tisse på seg selv.

Denne var enkel å innføre, og samboer syntes det var spennende å se når jeg tok den inn.

118767_inner_goddess_colorplay_silicone_silicone_jiggle_play_90(4).jpg

Like spennende å se når jeg tok den ut - den skiftet farge av varmen inne i skjeden. Den gikk fra helt sort til lilla på få minutter.

– Ble trangere nedentil

Etter to ukers bruk, noen minutter her og der hver dag, mente samboer at jeg føltes trangere, og han var rask med å minne meg på å bruke den. Han skulle absolutt være med å se også - det ble en seksuell stemning over det.

Det ble enklere å oppnå orgasme da musklene trakk seg bedre sammen.

Så jeg var veldig motivert til å tre vaginakulene inni da jeg visste at ofte resulterte det i sex, og flere, og om mulig, bedre orgasmer. Å gå med kulene gav en naturlig trang til å stramme bekkenbunnen, og det var en ganske deillig følelse å ha dem inni der.

– Kan virkelig anbefales

Mange kvinner sliter med slappe muskler nedentil, og de problemer dette medfører, så kan virkelig anbefale å teste ut denne varianten. Motivasjonen for å utføre knipingen ble også mye større når det var såpass mye spenning rundt det – at samboer ble engasjert hjalp veldig på.

Det tar ikke mange minutter av livet, og man kan gjøre helt vanlige ting som å lage mat samtidig.

Men husk å ta med samboer når den skal ut, det kan føre noe ekstra godt med seg.

Alt i alt: et viktig og deillig produkt som kan ha stor betydning for kropp og sexliv.