Anmeldelse av analpluggen Icicles No. 77

Les Hilde sin anmeldelse av analpluggen Icicles No. 77.

Sponset: Hilde har mottatt et gratis produkt i bytte mot en anmeldelse. Hun er 28 år, har en samboer og kommer fra Bergen. Hun har de siste to årene fått en del erfaring med forskjellige sexleketøy og fikk tilsendt analpluggen Icicles No. 77 i desember.

– Kan brukes kald og varm

Endelig var ferien over, og jeg og samboeren kunne reise hjem og hente pakken fra Kondomeriet som lå og ventet i postkassen.

Det var en diskrè pakke, og oppi denne lå den. En analplugg icicles no.77. Den var pakket inn i en eksklusiv svart og hvit boks, med en liten åpneluke så vi kunne se produktet før vi åpnet det helt.

118103_Icicles_77_liten_størrelse.jpg

Den var i glass. Svart og sensuell med en rose i enden. Fryden var stor, og spenningen sitret i kroppen.

Denne kunne brukes både kald og varm,
så vi tok med oss en skål med isbiter på soverommet og la den oppi.

– Pirrende og deilig

Klærne forsvant raskt, og vi fant frem litt andre leketøy til oppvarmingen. Samboeren som liker å leke og gi nytelse, fikk leke som han ville med meg. Han begynte med andre vibrerende leketøy på klitoris og inni skjeden, så han fikk meg skikkelig kåt, før han etter hvert jobbet seg mot målet for det nye leketøyet.

Jeg kom ganske raskt, og var klar for runde nr. 2. Han fant frem glidemiddelet vi hadde fått med i pakken for anal bruk, og den nedkjølte nye buttpluggen. Han lekte litt med den ytterst i åpningen for å gjøre meg klar for den bredeste delen.

Den forsiktige leken, inn og ut ytterst i hullet gjorde spenningen uutholdelig. Det var pirrende og deilig, spesielt da den var så kald.

– Orgasme nr.2 ikke var langt unna

Han førte den så forsiktig helt inn. Det var fantastisk, og jeg følte alt da at orgasme nr.2 ikke var langt unna. Nedsiden var at rosen var ganske stor og tung i forhold til resten, så det kjentes ut som den var litt i veien da jeg lå på rygg. Vi hadde så fantastisk vaginal sex, med klitoris stimulering, samtidig som buttpluggen var inni. Alle sanser ble stimulert, og nytelsen stor!

Det tok ikke lange tiden før vi fikk orgasme begge to.

Pluggen som er litt smalere enn det vi har vært vant til, sklei ut 2 ganger i løpet av hyrdestunden, så det var litt kjipt.

– Sexen blir mer spennende

Den kommer nok absolutt til å bli brukt flere ganger til oppvarming og lek, og vi gleder oss vilt til å prøve den varm, og til at jeg kan prøve den på partneren. Vi hadde en fantastisk orgasmisk opplevelse av denne, og med leketøy som dette blir sexen litt mer spennende.

En deilig plugg å begynne med, som jeg tror passer ekstra godt for nybegynnere, så vel som de som har prøvd litt før.