Anmeldelse av analpluggen Icicles No. 77

Les om Veronica sitt første møte med analpluggen "Rosen".

Sponset: Veronica er 30 år og kommer fra Viken (tidligere Akershus). Hun har tidligere utforsket ulike sexleketøy, og i desember fikk hun tilsendt analpluggen Icicles No.77 gratis, i bytte mot sin ærlige tilbakemelding.

– Vekket lyst og nysgjerrighet

Lille julaften var kommet, og jeg var nesten på vei ut døren da jeg fikk e-posten om at pakken skulle ligge i postkassen min. Kjente at jeg ble veldig gira allerede nå! Jeg slapp bagasjen jeg holdt i hånden ned i gulvet og gikk ut til postkassen for å hente pakken min. I den diskre pakken fra Kondomeriet ligger mitt splitter nye leketøy!

Jeg kjente hvordan spenningen bygde seg opp mens jeg gikk inn på kjøkkenet for å åpne den opp.

118103_icicles_ no_773.jpg

Esken var sort og delikat med et lite vindu slik at du kunne få en liten teasende smaksprøve for øynene. Jeg følte meg plutselig som et lite barn på julaften som åpnet en spennende pakke. Den var litt mindre enn hva jeg hadde sett for meg, dette til det bedre. Jeg var noe usikker på hva jeg hadde takket ja til å være med på! Esken så veldig innbydende ut, og analpluggen i glass med en snerten sort rose i enden vekker en lyst og nysgjerrighet i meg.

– Jeg smurte analåpningen med glid

Mens jeg pakker opp og studerer mitt nye og noe dristige leketøy, kjenner jeg hvordan hele kroppen min begynner å trygle og be om å prøve den før jeg drar på juleferie. Jo fortere, jo bedre!

Juleferien er godt i gang allerede, og typen hadde allerede dratt til sin familie, så jeg fikk muligheten til å benytte meg av å bli kjent med «rosen» alene. Jeg startet med å varme meg litt opp ved å fingre til jeg var så klar som det går an å bli. Jeg smurte analåpningen godt med glidemiddelet som fulgte med i pakken. Jeg begynte å varme opp litt med fingeren min først. Etter kort tid tok jeg den vakre rose-pluggen som var litt kald, men utrolig deilig mot rumpehullet mitt og begynte å masere forsiktig i sirkel.

– En uvant følelse av ekstase

Dette var så overraskende digg, og shit så deilig dette var! Kjente at jeg ble mer og mer giret og overraskende våt. Så sklei resten av rosen inn naturlig. Jeg kjente hvordan ringen bare klamret seg behagelig fast i enden av pluggen med rosen som var i enden. Idet hele var inni meg, kjente jeg hele kroppen dirret litt i en uvant følelse av ekstase. Denne følelsen ville jeg ha mer av, så jeg dro den forsiktig ut og inn, litt for å kjenne på den dirrende følelsen igjen.

Den var utrolig pirrende! Kjente at kroppen og lysten tok helt over, og idet jeg dytter den forsiktig inn igjen så kom jeg! Allerede, wooow!

Ikke bare det, men det var en orgasme jeg sjeldent har kjent på tidligere! Jeg lot den være inni meg mens jeg ga meg selv et lite pust i bakken før jeg fortsatte å fingre mens «rosen» lå der og koste seg. Jeg kunne kjenne den deilige «rosen» som pent og pyntelig lå der som en tease på andre siden av den indre veggen mellom fingrene mine og «rosen».

– Fikk serieorgasme

Det tok ikke lang tid før jeg kom igjen, for så å få en grand finale med en serieorgasme uten like. Jeg måtte ligge i sengen en liten stund for hele kroppen dirret av nytelse, jeg hadde fremdeles pluggen inni meg og kunne kjenne hvordan den lå der og koste seg, og jeg lå der med et stort smil om munnen. Tanken på at dette måtte være tidenes beste førjulsgave jeg noen gang har fått.

Når kroppen hadde fått landet litt, fikk jeg lirket den forsiktig ut igjen, og kunne kjenne at jeg fikk mer lyst allerede. Jeg tittet opp i taket mens jeg fremdeles var litt småandpusten og tanken på at her har jeg mye jeg kan utforske med denne vakre «rosen»! Følelsen av kreativitet ble tent som en lysbryter. Tanken om å kunne bruke denne deilige «rosen» sammen med vaginakuler, vibrator, dildo eller med min partner gjorde at jeg gledet meg til han kom hjem igjen etter juleferien. For da å kunne utforske pluggen med han også.

– Ta sjansen!

Med andre ord så kan jeg anbefale denne «rosen» til de som er litt nysgjerrig på analplugger. «Rosen» er veldig fin og lett å bruke, for rosen i enden får man et naturlig godt tak i. Ikke minst siden den er laget av glass så var den enkel å gjøre ren og klar til neste gang.

Jeg vil tørre å påstå, som selv litt nybegynner, så er «rosen» en av de som er helt perfekt å starte med. Så til dere som er litt skeptiske, jeg sier bare ta sjansen! Det er ikke like skummelt som man skal ha det til!