Kamasutra Pocketbok

Artikkelnr. 116189
129,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Merke: Kama Sutra

Kamasutra pocketbok inneholder erotiske hemmeligheter for moderne elskere. Boken er en døråpner til en ny, het verden av seksuelle og erotiske opplevelser. Dette er en samling med over 50 fantastiske sexstillinger illustrert med fotografier, som vil bringe deg og partneren til nye, ekstatiske høyder. Alle de sex-forhøyende ideene kommer fra de klassiske tekstene Kama Sutra.

Lær av urgammel erotisk visdom

Boken tørker støv av tre gamle elskovstekster fra Østen: Kamasutra, Ananga ranga og Den duftende Hagen. De tilbyr tidløs visdom som fører til det man virkelig kan definere som intim sex, som hjelper elskere med å føle seg knyttet sammen både i sinnet og kroppslig. Boken kombinerer de mest potente ingrediensene fra den østlige erotikken, og vil skape en ny og dampende het sensuell stemning i forholdet til din partner. Denne boken er en oppfølger til suksess-boken "69 måter å glede din partner på", av forfatteren Nicole Bailey. 

Magisk oppskrift for bedre sex

Ta de beste ingrediensene fra østlig erotikk, legg til flotte bilder og en blanding urgammel og moderne visdom, pakk den inn i et uimotståelig omslag og resultatet er en fantastisk guide til Kamasutra i pocketformat! Boken tilbyr en magisk oppskrift for den beste sexen du har hatt. Fire sensasjonelle kapitler forklarer det hele. Gå "Slow and soulful" med den hemmelige oppskriften for herlig, lat sex som varer i timesvis, og ta en sensuell rundtur på partnerens kropp. For sex med fart, intensitet og opphisselse, velg "Fast and Passionate"-stillinger, for eksempel den som kalles "Driving in the Peg". "Deep and erotic" presenterer en meny av dypt penetrerende sexstillinger, mens "Adventurous" lever opp til navnet sitt for kreative, utfordrende og morsomme bevegelser! 

Forfatteren Nicole Bailey har spesialisert seg på helse, psykologi og forhold. Hun har blant annet skrevet "69 måter å glede din partner på", "Pure Kama Sutra", og "Sex secrets". 

Spesifikasjoner

  • Forfatter: Nicole Bailey 
  • Antall sider: 144
  • Utgivelsesår: 2007
  • Språk: Bokmål
  • Innbinding: Innbundet
  • Forlag: Notabene
  • Størrelse: Pocket

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: