NYHET!

Julekalenderpakke til henne

Artikkelnr. 120266
1599,- før 1898,00

TIL HENNE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Sikre deg årets frekkeste julekalender og julegaven klitoris og g-punkt bare vil forgude, nå i en og samme pakke! Naughty and Nice julekalender og Mer Lyst Sexy Rabbitvibrator vil garantere en fuktig førjulstid fylt med mye lyst og begjær. Hva venter du på?

Kom(!) i julestemning med denne pakken!

Vi har tatt tilbakemeldingene deres på alvor og Naugthy and Nice julekalender er virkelig bedre enn noen gang! Ikke nok med det, i år får du den i en pakkeløsning med fantastiske Mer Lyst Sexy Rabbitvibrator som hun vil riste løs fra gavepapiret. Få en fuktig og leken førjulstid med denne pakken som gir en orgasmisk god julestemning!

Årets frekkeste julekalender

Naughty and Nice julekalender ble utsolgt på rekordtid i fjor, og årets utgave er enda bedre! Julekalenderen kombinerer design og kvalitet på aller beste måte! Inne i den utrolig lekre julekalenderen finner dere både noe som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer, og om du planlegger å overraske din kjære med en julekalender denne julen, er det uten tvil Naughty and Nice julekalender du bør gå for. Den inneholder noe til både han, henne og til dere som par, uansett legning. Med denne julekalenderen kan vi love et mer lekent sexliv alene eller med den du er glad i – uansett om du har lyst på han, hen, hun… eller deg selv! 

Tell ned til jul med 24 eksklusive og sexy overraskelser og deilige vibrasjoner, designet for å feire denne spesielle årstiden. Kalenderen er stappfull av sexleketøy og andre lekne produkter som er plukket ut i samarbeid med Europas største sexleketøydistributør, så her snakker vi skikkelig kvalitet! Hver dag kan du og din kjære åpne en eske og avdekke et vidunderlig produkt som du eller dere kan prøve for å finne favorittleketøyet. Dere kan blant annet se frem til å eksperimentere med en parvibrator, en vibrerende penisring og flere frekke bondage-produkter. Dette er virkelig den perfekte adventsgaven å gi eller å få, vakkert pakket inn i et smykke av en kalender som fungerer som julepynt i seg selv, og som fint kan stå fremme både i stuen og på soverommet. Tro oss: Andre julekalendere blekner ganske raskt i sammenligning med denne frekke julekalenderen!

Her kan du se hva Naughty and Nice julekalender inneholder. 

Julegaven hun virkelig setter pris på!

Mer Lyst Sexy rabbitvibrator er en delikat og innbydende rabbitvibrator heltrukket i silkemykt silikon som føles deilig mot huden. Den utvendige stimulatoren treffer lekent mot klitoris og tar henne lett mot klimaks, mens den innvendige vibratoren gir deilige vibrasjoner mot hennes g-punkt. Ta leken til nye høyder ved å bruke denne herligheten sammen, sett på henne et blindfolk og la henne nyte vibrasjonene vaginalt og mot klitoris. Motorene kan styres separat, så her er mulighetene mange for å skreddersy veien mot orgasmen. Vibratoren er oppladbar og sprutsikker.  

Hvor mange stjerner vil du gi?