NYHET!

Julekalenderpakke til ham

Artikkelnr. 120265
1599,- før 1988,00

TIL HAM

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Kjøp årets frekkeste julekalender og den hardeste julegaven han vil elske, i en og samme pakke! Naughty and Nice julekalender og Boners sugemaskin med vibrasjon gir dere en ekstra frekk førjulstid! Med denne harde pakken kan dere og jula bare komme…

Tenn adventsstaken flere ganger denne jula!

Den frekke julekalenderen Naughty and Nice er tilbake og tilbakemeldingene deres er tatt på alvor slik at den er bedre enn noen gang… Ikke nok med det, men den toppes med Boners sugemaskin med vibrasjon som virkelig vil gi han en uforglemmelig jul. Naugthy and Nice julekalender og Boners penisvibrator utgjør en fantastisk kombinasjon slik at det blir en leken førjulstid med mange orgasmer i vente..

Årets frekkeste julekalender

Naughty and Nice julekalender ble utsolgt på rekordtid i fjor, og årets utgave er enda bedre! Julekalenderen kombinerer design og kvalitet på aller beste måte! Inne i den utrolig lekre julekalenderen finner dere både noe som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer, og om du planlegger å overraske din kjære med en julekalender denne julen, er det uten tvil Naughty and Nice julekalender du bør gå for. Den inneholder noe til både han, henne og til dere som par, uansett legning. Med denne julekalenderen kan vi love et mer lekent sexliv alene eller med den du er glad i – uansett om du har lyst på han, hen, hun… eller deg selv! 

Tell ned til jul med 24 eksklusive og sexy overraskelser og deilige vibrasjoner, designet for å feire denne spesielle årstiden. Kalenderen er stappfull av sexleketøy og andre lekne produkter som er plukket ut i samarbeid med Europas største sexleketøydistributør, så her snakker vi skikkelig kvalitet! Hver dag kan du og din kjære åpne en eske og avdekke et vidunderlig produkt som du eller dere kan prøve for å finne favorittleketøyet. Dere kan blant annet se frem til å eksperimentere med en parvibrator, en vibrerende penisring og flere frekke bondage-produkter. Dette er virkelig den perfekte adventsgaven å gi eller å få, vakkert pakket inn i et smykke av en kalender som fungerer som julepynt i seg selv, og som fint kan stå fremme både i stuen og på soverommet. Tro oss: Andre julekalendere blekner ganske raskt i sammenligning med denne frekke julekalenderen! 

Her kan du se hva Naughty and Nice julekalender inneholder. 

Sugemaskin for han alene eller med en leken partner

Sugemaskinen gir han følelsen av oralsex, helt på egen hånd! Den passer de fleste penisstørrelser da det innvendige materialet er elastisk og tilpasser seg hans penis. Den lades enkelt opp med medfølgende ladekabel slik at den er klar for 45 minutter med deilig lek. Den er helt vanntett og kan derfor nytes i dusjen for en ekstra våt opplevelse. Smør den inn med et deilig vannbasert glidemiddel og nyt de deilige vibrasjonene mot penis. Bruk den sammen som et frekt tilbehør til forspillet. Her kan hen bruke sugemaskinen på han. Forsterk sansene ved å bruke et blindfold eller sett på et par håndjern slik at han ikke lengre har full kontroll. Den har ti pirrende vibrasjonsnivåer, klarer han å komme seg gjennom alle…

Hvor mange stjerner vil du gi?