Fifty Shades Darker Dark Desire Kit

Artikkelnr. 116896
3 vurderinger 1 omtaler
679,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Merke: Fifty Shades

Lekkert sett med alt du trenger for å utforske dine mørkeste fantasier. Fifty Shades Darker Dark Desire består av både sexleketøy og dristig bondage.

Vekk ditt dominante jeg

Lystene løper i vann når du får dette settet i hendene. Innholdet er spekket med alt dere drømmer om for en fabelaktig kveld full av begjær.

Analplugg- en enkel analplugg i mørkeblått silikon av høy kvalitet. Basen er solid og det glatte silikonet glir pirrende lett på plass med litt glidemiddel. Den karakteristiske bøyen i tuppen treffer prostata for ham.

Bullet minivibrator - en bitteliten vibrerende kule med hissig motor. En liten knapp i enden slår den av og på. Stryk den over erogene soner, penis, pung, klitoris etc. TIPS: ha den i hånden mens du legger hånden rundt penis!

Viberende penisring - en myk og elastisk silikonring i matchende blåfarge, med en innebygget motor. Knappen finnes i enden. Prøv den rundt penis slik at den treffer klitoris under samleiet. Er du mer leken bør du prøve å sette den rundt testiklene med vibratoren mot anus. Da treffer den perineum, et svært sensitivt område mellom pungen og anus. Fulltreffer!

Blindfold - la partneren din få blindfold mens du stryker, masserer, binder eller bruker paddle til å daske baken. 

"With my body, I will worship you."
- Christian Grey

Paddle - en paddle er en slags flat pisk formet som en åre. Den fungerer optimalt for lett dasking, eller for deg som vil at det skal bli et rødt merke etter slaget. Avtal på forhånd hvor grensen skal gå, så blir det ekstra pirrende for dere begge. Denne er laget i genuint lær.

Tau - et solid nylontau i mørkeblå farge og forsterkede ender. Bruk det til å binde partneren sine føtter og hender. Det finnes en hel rekke måter å binde tauet på hvis du googler litt.

TIPS: lær deg et par enkle og solide knuter. De er enklere å få opp igjen enn en real blåknute.

Bondagetape - perfekt for deg som ikke har tid til knutekunst. Tapen er limløs og fester seg til seg selv. Surr den rundt håndledd og ankler. Vil du ha det enda litt røffere kan du bruke det rundt munnen til partneren, slik at du har all kontroll... 

 Fifty Shades darker

Desire Explodes g-punktvibrator er ett av de frekke sexleketøyene fra den nye kolleksjonen Fifty Shades Darker. Dette er originale merkevarer for den kommende filmen med samme navn. I utvalget finner du alle nødvendigheter for en uforglemmelig stund med din partner. La fantasien bli virkelig.

Dette sier andre kunder (1)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: