Fifty Shades Darker Lust sett

Artikkelnr. 116894
429,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (7)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Blå
  • Merke: Fifty Shades
  • Batteritype: LR 41

Fifty Shades Darker Principles of Lyst, et herlig sett for par som ønsker en ferdig pakke med alt dere trenger for en myk inngang til bondage. Nå er det duket for en ny, pirrende opplevelse!

Pirrende og romantisk sett

Fifty Shades Darker Principles of Lust-settet serverer herlige nødvendigheter for en helaften av seksuelle lyster. Dette er «the basics» for en litt frekkere lek. Settet inneholder et blondfold, som øker spenningen i rommet og silkebånd som gjør overraskelsesmomentet hakket villere. En penisring hvor du selv kan velge størrelse gjør ereksjonen hans hardere og penis enda mer sensitiv. For å stimulere klitoris, følger det med en fingervibrator med spenstige vibrasjoner. Topp det hele med en myk kilefjær for å lette på alle de harde sanseinntrykkene!

Setter inneholder:

- Et blindfold
- Silkebånd
- Kilefjær
- Fingervibrator (3 x LR41 batterier)
- Penisring

«I blink at him, recalling our very, very pleasurable and
romantic and downright dirty morning.»
- Fifty Shades Darker, side 504

Fifty Shades Darker

Principles of Lust bondage-sett er én av de frekke bondageartiklene fra den nye kolleksjonen Fifty Shades Darker. Dette er originale merkevarer for den kommende filmen med samme navn. I serien finner du alle nødvendigheter for en uforglemmelig stund med din partner. La fantasien bli virkelig!

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: