Bildet viser et hvitt landdekket landskap med skispor og blå himmel. Langt inn i bildet kan man skimte to personer som går på ski.
Inspirasjon

Skal du på påskeferie med svigers? Slik overlever du:

Kanskje du starter påskeferien i dag eller har startet for lengst? 
For mange betyr påskeferien å være fjell-strandet på en hytte sammen med svigers, noe som kan sette et hvert forhold på prøve. Uansett hvor grusomt du føler at du har det, er dette noe dere bare må igjennom, så det gjelder å gjøre det beste ut av det.

Her er noen tips til hvordan dere kan overleve hele påsken eller en langhelg innestengt med svigerforeldre og foreldre på hytter og i barndomshjem:

  1. Forbered dere – Snakk sammen på forhånd om forventningene til oppholdet, og ta opp ting som plager dere. Ha med lesestoff, musikk, kanskje en pc for å se på en romantisk film og annet som kan gjøre ferien mer behagelig. Avtal lengden på oppholdet og legg planer for hva dere skal gjøre der.
  2. Ikke glem kjæresten – Husk at selv om du koser deg og er «hjemme» hos mamma igjen, har du med deg en gjest, som kanskje ikke er like komfortabel i situasjonen. Ikke glem at hun eller han også er til stede, så unngår dere sure miner og krangling i bilen på vei hjem.
  3. Vær siviliserte – Vanlig høflighet er en selvfølge, til tross for prøvelser av ymse slag. Føler du at du holder på å sprekke, gå ut på verandaen og trekk litt luft, eller tilby deg å lufte hunden/gå ut med søppelet.
  4. Snik dere vekk – Når det vrimler av folk over alt, er det spennende å gi hverandre små seksuelle hint i skjul. Litt klåing når dere går forbi hverandre på kjøkkenet, et kyss på kjøkkenet, eller musestille sex om natten kan redde forholdet gjennom ferien. Dere kan også tilby å hente ved, for å lure dere til enten sex eller munnsex i vedskjulet. Spenningen vil være enorm, ettersom noen når som helst kan dukke opp.
  5. Het kjøretur- Tilby dere å kjøre til butikken for å handle, og ta dere tid til litt bilsex med det samme.
  6. Grav dere ned i tide – For de virkelig sporty turtelduene, kan en skitur med ekstra piff være tingen. Husk bare ekstra smurning i form av glidemiddel, for sex på vidda er ikke noe dere bør bruke veldig lang tid på. En spade er obligatorisk utstyr uansett på fjellet, så ingen vil vel ane at dere skal grave dere et kjærlighetsrede på turen. Og når alle kommenterer de friske rosene deres i kinnene, kan dere humre litt ekstra rundt middagsbordet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *