Arkiv Produkter og nyheter

Vi søker produkttestere!

Har du en god penn og liker å teste nye ting? Da har du kommet til riktig sted. Vi søker nemlig etter nye produkttestere til en ny og spennende vibratorserie. Siden vi avsluttet vår ordning med produkttestere har vi fått utallige henvendelser fra kunder som ønsker å teste produkter for oss. Nå åpner vi igjen opp for muligheten, bare med en liten vri. Vi ønsker å høre hvordan produktet fungerte og hvordan det var å teste det, ikke bare de tekniske detaljene.

Når man skal kjøpe et nytt sexleketøy kan det være utfordrende for mange å velge hva man skal gå for. Særlig hvis man ikke har mulighet til å dra til butikken for å kjenne og føle på materialet. Skal man gå for de dype vibrasjonene, eller de pirrende? Silikon eller glass? Valgene er mange og da er det godt å støtte seg på omtaler fra andre kunder. Vi er på jakt etter noen som ønsker å teste disse nye produktene og skrive om erfaringen, gjerne i form av en skildring i samme stil som “Tina tester”. Du finner den her!

Som belønning for arbeidet(om man kan kalle det det, haha) får du tilsendt to eller tre produkter sammen med en spennende tilbehørspakke. Tilbakemeldingen kan anonymt bli publisert på bloggen vår, og utdrag kan bli brukt i nyhetsbrev og på nettsiden.

Har du lyst til å bli produkttester for våre nye vibratorer? Send oss kort melding via dette skjemaet innen fredag 8. mars. Testen og skildingen må leveres til oss per mail senest en uke etter mottatt produkt. 

1 thought on “Vi søker produkttestere!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *