Merkedager Produkter og nyheter

Frekk eller romantisk Valentines?

I dag er det bare en uke igjen til Valentines Day. Enten dere ønsker en romantisk kveld med med middag og kino, eller en frekkere aften bundet fast til sengen, er det nå på tide å legge planene. Men dere trenger ikke gjøre hverken eller, Valentines day er en dag hvor man (med litt planlegging) kan få i pose og sekk!
Romantisk Valentines

Kino date, romantisk middag på favorittrestauranten eller en deilig massasje på hjemmebane? Det er mange måter å feire kjærligheten på Valentinsdagen. Start dagen med å vise partneren hvor mye du setter pris på han eller henne. Det kan være alt fra å gi blomster, til et håndskrevet kort eller en pirrende gave. Hva med et romantisk sett fra Loveboxx, massasjeolje med duft av bringebær, eller et romantisk sett fra Kama Sutra? Her er det bare fantasien som setter grenser. Vi har samlet flere av våre ideer til romantiske gaver her.

Andre forslag til en romantisk feiring:

 • Bestill en natt på hotell og tilbring dagen sammen under dynen
 • Lag en minnebok med bilder fra tiden dere har vært sammen. Takket være ulike tjenester som Cewe-fotobok kan man lage virkelig flotte minnebøker med bare noen klikk.
 • Vart opp kjæresten hjemme og lag favorittmåltiden hens fra bunnen. Følg opp med en erotisk massasje fra topp til tå.
 • Dra på teater.
 • Tenn lys over hele stuen og soverommet og gi kjæresten din følelsen av å være med i en romantisk film.

 

Frekk Valentines

For mange par er Valentines Day en dag som brukes til å pleie sexlivet like fullt som samlivet. Prøv noe nytt denne Valentines og introduser litt ekstra spenning på soverommet. Dere trenger ikke gjøre det for komplisert, med mindre dere selv ønsker ønsker…

Sett av kvelden og start med å gi partneren en erotisk massasje. Avslutt med å binde partneren fast i sengen og gå over til en massasje av den mer intime varianten. Eller hva med å pirre fantasien med rollespill? Er dere usikker på hvor dere skal starte kan et erotisk spill virkelig sette fart på kvelden. Avslutt med Kinky Fantasy-kit fra Loveboxxx og kvelden er fullkommen! 

Andre forslag til en romantisk feiring:

 • Gi partneren ris! Les mer om sensuell spanking her.
 • Prøv en sexhuske. Visste du at sexleketøyet flest par ønsker å prøve er sexhusken? Fest den i taket og utforsk stillinger dere ikke ante at var mulig.
 • Utforsk bondage med dette Bondage-settet fra selveste Pornhub.
 • Test ut deres villeste fantasier med rollespill.
 • Ha sex på et sted dere aldri har testet ut tidligere.
 • Lei et hotellrom og sett av hele dagen til deilig sex.

Se alle våre tips til frekke Valentines-gaver her!

Skrevet av Dorthea Berge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *