Produkter og nyheter

Vi vil ha din gamle vibrator!

Har du et mål om å bli mer miljøvennlig i år? Eier du en vibrator som ikke fungerer lenger? Benytt deg av vår miljørabatt!Elektriske produkter, også sexleketøy med motor, skal leveres på avfallstasjoner for riktig håndtering. Det er kanskje ikke like enkelt å putte intime leketøy oppi kurven til gjenvinning mens det er andre til stede. Derfor ordner vi det for deg!

Du kan nemlig pante vibratoren din i butikkene våre, eller sende den til oss med Posten. Vi sender vibratoren din til destruksjon hos Elretur, og som takk får du – 20 % miljørabatt på en ny vibrator.
Slik gjør du:

I butikk: Ta med din ødelagte vibrator til butikken vår, og vi gir deg – 20 % rabatt på en ny med én gang.

Retur per post: Send vibratoren din til oss i posten. Legg vibratoren i en blank pose og legg ved en lapp med navn og adresse. Du vil da motta en unik rabttkode som gir deg – 20 % på et nytt, motorisert leketøy i vår nettbutikk.
Mer informasjon om miljørabatten finner du her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *