Inspirasjon

Slik kommer du i romantisk julestemning

Julaften nærmer seg med stormskritt, kveldene er mørke og det er på tide å få litt god romantisk julestemning. Har ikke den meldt seg helt enda kan det være noen enkle ting du kan gjøre.

Fyr opp i peisen
Har dere peis så kan det være koselig å åpne et vindu og fyre opp i peisen for kosens skyld. Legg et teppe foran og nyt hverandres nærvær. Fantaser om at dere er innelåst i en hytte mens snøstormen uler utenfor. Det eneste som gjør at dere kan overleve er heit sex. 

Julebakts for to

Sett av en kveld hvor dere legger bort julestresset og lag pepperkaker. Hvis dere ønsker å gjøre det så enkelt som mulig får man kjøpt ferdig deig i de fleste matbutikker. Bruk heller tid på å dekorere kakene og dere selv med glasur…

Lag julemiddag
Overrask din kjære, eller kos dere sammen på kjøkkenet. Samarbeid er nøkkelen til et godt og harmonisk forhold, og gjør samarbeid i sengen lettere. Lag en god julemiddag og dekk på til bare dere to, gjerne med en flaske rødvin om dere har lyst til å kose dere litt ekstra. Kle dere til fest, eller vær helt nakne! Benflørt og stryk hverandre på låret…

Slik setter du stemningen: 
Sett på deg en sexy nissekjole eller et lekkert undertøy i ekte nissestil, og overrask han når han kommer hjem fra jobb. Gi det hele enda mer julestemning med å sette på noen romantiske julelåter, for eksempel:

“Santa Baby” med Kylie Minouge

“So this is Christmas” med Robbie Williams

“I’ll be home for Christmas” med Frank Sinatra

“Driving home for Christmas” med Chris Rea

Se alle julekjoler og juleundertøy her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *