Arkiv

Det beste med å være singel!

I dag, 11.11 feries singeldagen rundt om i verden for å vise at man er stolt over å være singel. Dagen oppsto i Kina, og har morsomt nok blitt en av de store dagene for internett- shopping.

Å være i et forhold har mange fordeler og gir en trygghet man ofte kan savne når man er singel: samhørigheten, intimiteten, følelsen av å være et team, en du kan dele alt med… Det blir lett til at man kun tenker over de positive sidene ved et forhold når man har vært uten en bedre halvdel en stund. Naturlig nok vil vi søke etter en ny person som kan fylle tomrommet om vi føler oss ensomme, som i noen tilfeller dessverre leder til desperasjon. Desperate menn tiltrekker seg desperate kvinner; en oppskrift på katastrofe. Du må ikke være i et forhold, og du trenger ikke engang å ville være i et. Ingen vil være alene for alltid, men det er sunt å prøve det også. Sett fokus på deg selv, og nyt friheten.

Det finnes utallige fordeler med å være singel, her har du noen av dem:

Bruk så lang tid som du vil på badet!
Du kan bruke så lang tid du bare vil i dusjen og på badet, uten å måtte ta hensyn til at han skal i dusjen etter deg før dere kan reise. Fordi den deilige ansiktsmasken du har kjøpt skal virke i 45 minutter, og det er ikke snakk om å ta den av ett minutt før tiden!

 Null sjalusi 
Du slipper å bekymre deg for å holde et øye på kjæresten for å sjekke reaksjonen hver gang du snakker med en annen av det motsatte kjønn. Se og snakk så mye du vil!

Du har kun egne forventninger å leve opp til
Alle har visse forventninger til en partner. Når du ikke har noen å leve med, har du ingen å imponere, eller skuffe – andre enn deg selv.

Den kriblende følelsen

Du kan glede deg over den kriblende følelsen når fredagen kommer, og du vet at muligheten for at du kan treffe noen i helgen er til stede.

Hjemmets regler er dine regler 
Fast vaskedag, ingen tomme ølbokser på kjøkkenbenken…? Glem det. Om du vil ha oppvaskkummen full av tallerkner og bruke gulvet som klesskap, er det fritt fram. Men om det er en liten sannsynlighet for at du skal ta med noen hjem, bør du kanskje vurdere en liten innsats.

Mer tid til venner
Du har mer tid til venner og sosiale sammenkomster.

Lommeboka tømmes ikke like fort
Om den gjør det, er det fordi du har brukt for mye penger på deg selv. Du slipper å spandere middager, kjøpe dyre gaver til jul, Valentine’s, bursdager og markeringer av at dere har vært sammen i ett år og tre måneder.

Sengen er bare din
Du har hele sengen for deg selv, med mindre du føler for noe annet en natt.

Du får ta de store avgjørelsene, uten diskusjon
Jobbtilbud i Japan? Skaffe hund? Kjøpe ny bil? Det er din avgjørelse.

Gjør som du vil
Du kan kle deg i hva du vil når du skal ut, du er tross alt singel. Og du kan bli ute så lenge du vil, uten å måtte si fra om at du kommer senere hjem.

Filmtid er din tid
Å se film som par kan være kjempefint, så lenge dere ser noe begge liker. Det er derimot ikke kvalitetstid når du må lide deg gjennom en romantisk dramakomedie, eller oppgitte utbrudd fra partneren gjennom hele Zombie-filmen du valgte ut. Se hva du vil, når du vil, skru av om det blir kjedelig. Fjernkontrollen er din, og bare din.

Husk å abonner på bloggen for å få med deg flere spennende og morsomme saker!

Mann_i_senga_1

Kilder: wallstreetinsanity.com og uk.askmen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *