Arkiv

Bli med på innspillingen av «Hvite Gutter»

Hvis du har sett den første sesongen av Hvite Gutter jublet du nok like mye som oss når det ble annonsert at de hadde fått klarsignal for sesong 2. Suksesserien som tar for seg livet til fire gutter bosatt på Oslos beste vestkant, er en serie mange kjenner seg igjen i, og som ble nominert til «beste humorprogram» på Gullruten 2018.

Da produksjonsselskapet ringte oss for å låne dildoer til en scenene ropte vi samstemt; ja! Så klart vi ville gi de en hjelpende hånd (og silikonpenis). Vi klarte i samme slengen å snike oss med bak kullissene og tenkte vi skulle dele noen av bildene vi tok.

Uten å avsløre for mye kan vi fortelle at episoden vi snek oss med på kommer til å bli utrolig morsom. Seriens dekoratører gjorde en helt FANTASTISK jobb med å pynte et helt rom fra topp til tå med vaginakuler og vibratorer hengende fra taket, dildoer festet på garderoben og pupper i vinduskarmen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *