Nyheter

I denne alderen er flest utro!

Utroskap er noe de alle fleste bekymrer seg for. Men hva er det som gjør at man er utro? Og er det noen faresignal man burde være på utkikk etter?

Dersom partneren din nærmer seg den farlige alderen av 39 er det i følge et studie gjennomført av nettsiden IllicitEncounters.com grunn til å ha følehornene ute. Nettsiden som legger til rette for at personer i parforhold kan være utro gikk gjennom medlemsdatabasen sin og kom frem til noen skumle tendenser. Tallene antydet at personer som nærmer seg 40-årene har mye større tendens til å være utro enn de som nærmer seg 30, eller 50-årene.  

Gjennomgangen viser også at en stor andel av medlemmene oppga aldre som sluttet på 9, og at de dermed var på slutten av et ti-år. Kanskje er det panikken for å bli eldre som slår inn? En annen mulig forklaring kan være at man på slike sider jukser med alderen for å fremstår yngre enn det man er, og at man hopper ned til sist tiår.

Er du usikker på om partneren din kanskje er utro så er det viktig å ta tak i problemstillingen. Snakk sammen, og forklar usikkerheten og bekymringene for partneren din. Uten at man snakker om problemene er det ikke mulig å bevege seg videre, og en usikkerhet som ligger vil bare bli større med tiden.

 

Skrevet av: Dorthea Berge

Kilde: Side2.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *