Nyheter

Disse studentene hatt flest seksualpartnere

En undersøkelse som har blitt gjennomført blant britiske studenter viser at det er økonomistudentene som får seg mest av alle studentene i landet. De har i snitt fem seksualpartnere i løpet av studietiden. Det er det britiske studentnettstedet StudentBeans.com som har hatt undersøkelsen.

De som skårer nest høyest på studien er studenter innen sosiale fag og omsorgsyrker med gjennomsnittlig 4,7 partnere. Videre hadde studenter innen markedsføring 4, 47 partnere, serviceyrker og reiseliv 4,56 og landbruk 4,44.

De studentene som stod frem som mest promiskuøse var idrettsstudenter, ingeniører, business-studenter og samfunnsvitere. Ikke så overraskende havnet teologistudentene langt ned på lista med 2, 13 partnere i snitt, men det er ikke disse som er det mest dydige, det er det nemlig miljøvernsfag-studentene som er med 1,71 partnere i snitt.

Studenter innen fagområder som kunst og medievitenskap har ikke bemerket seg spesielt som noen seksuell magnet og blant de ti nederste på undersøkelsen.

Over det hele viser undersøkelsen at de britiske studentene er mindre promiskuøse enn ryktet deres tilsier. 39 prosent hadde kun en seksuell partner siden studiestart, 5 prosent hadde ingen og nesten en tredjedel svarte de ikke var seksuelt aktive.

Videre var det bare 9 prosent  av studentene som mente at sex var det viktigste i livet  deres under studiene, men på den andre siden svarte 52 prosent at venner var det viktigste . 29 prosent av studentene mente at studiene var viktigst og 11 prosent syntes at hovedfokuset var Facebook.

Visste du forresten at alle studenter får -25% hos oss gjennom Studentkortet.no? Les mer her!

Kilde: studenttorget.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *