Merkedager

Happy International Rabbit Day!

I dag, 22. september feires den internasjonale «Rabbit Day» for å hedre kaninen. Hos Kondomeriet blir det selvsagt en litt annen feiring, vi bruker dagen til å hedre vår type kanin, rabbitvibratoren!

En rabbitvibrator er det ultimate sexleketøyet som enhver kvinne burde ha i samlingen sin. Den ikoniske vibratoren ble for alvor kjent i Vesten etter at “Jack Rabbit” dukket opp i en av  de første episodene av Sex og Singelliv i 1998. Den kjente TV- serien har 20-års jubileum i år, og i den anledning ønsker vi å trekke fram den tidløse rabbitvibratoren som fikk sitt gjennombrudd sammen med serien.

Rabbiten var en av de første sexleketøyene på markedet designet for å treffe klitoris og g-punktet samtidig. Kaninørene stimulerer og masserer klitoris, samtidig som et tykkere skaft er ment for penetrering. Hovedgrunnen til at dette har blitt et ikonisk og elsket sexleketøy for og av kvinner, er at rabbitvibratorene gir henne «alt på én gang».  En rabbitvibrator har som regel et kontrollpanel nederst på skaftet, hvor man styrer begge deler av vibratoren. Dette gjør rabbiten til et brukervennlig og hendig sexleketøy, både når man ønsker en lengre hyggestund med seg selv eller partneren, for en «kjapp utblåsning» eller til et ekstra hett forspill.

Nysgjerrig på vårt utvalg av rabbitvibratorer? Du finner alle her!

 

Happy Rabbit Day!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *