Arkiv

Disse kostymene burde du sikre deg til Halloween!

Halloween, og årets største unnskyldning for å kle seg litt ekstra sexy i offentligheten er rett rundt hjørnet. Uansett om du velger å kle deg som sexy Tingeling eller sexy fange, så har vi kostymene til deg. Nå får du også hele- 70% på utvalgte kostymer, så det kan lønne seg å starte planleggingen tidlig.

Og husk; alle sexy kostymer kan enkelt gjøres om til et skummelt sexy kostyme. Hva med sexy zombie-Tingeling? Eller sexy vampyr-skolepike? Vi har begge deler og enda litt til. Alle kostymene kan også brukes til rollespill, så har dere en fantasi dere ønsker å utspiller kan dere her få dobbelt opp. Uansett om dere har gått tom for stillinger, rekvisitter og ideer, har dere fortsatt fantasien igjen. Tracey Cox, forfatter av boken Supersex har følgende råd: Når trangen til å leke og søke etter andre slår til, er fantasi og rollespill en herlig måte å få det beste fra begge verdener på. Ved å være utro i tankene, gir det seksuallivet et ekstra dytt, og kan hjelpe med å løse opp monogamiets seksuelle frustrasjon. Uten alle de komplikasjonene et ekte sidesprang gir.

Cox lar oss få oppskriften på hvordan rollespillet kan gjennomføres.

Først skisserer du handlingen i hodet:
1) Hvor/hvordan møtes dere?
2) Hva skjer når dere møtes?
3) Hvordan alt begynner å skje
4) Hva som skjer når det gjør det

Lekne nyheter

Året rundt får vi inn nye kostymer, og til denne Halloween har vi tatt inn både Tingeling, Gypsy, Pinup Sailor, Sheriff, dommer og kattepus.

 

Klassikere

Sexy skolepike og sexy sykepleier har lenge vært bestselger både i butikk og på nett. Nå har vi flere ulike varianter som kommer i ulike størrelser.  

 

Og man kan jo ikke glemme flyvertinne kostymet som Britney Spears satte på agendaen igjen!

 

Utvalgte kostymer til hele -70%

Prisongirl fangekostyme, Cougar og Cave Girl får du nå til hele -70%. Her kan du gjør et skikkelig kupp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *