Arkiv

World sexual health day!

I dag markeres dagen for seksuell helse. Målet er å styrke det psykiske, mentale og sosiale forholdet til seksualitet samt respekt for forskjellige former for seksualitet.  I tillegg er fokuset rettet mot seksualundervisning og sikker sex, samt hvordan man håndterer graviditet som ikke er planlagt og seksuelt overførbare sykdommer.

Ønsket er derfor at folk skal ha en positiv og respektfull holdning til sex, seksualitet og seksuelle legninger.

Kondomeriet jobber hele tiden med å dele kunnskap med våre kunder og skriver eller prater om de temaene du måtte ønske. Om det er noe du savner, eller noe du ønsker å lese mer om, blir vi veldig glad om du forteller det til oss. Bruk kommentarfeltet, send melding på vår innboks på facebook eller send en mail til facebook@kondomeriet.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *