Konkurranser

Vil du vinne billetter til Sexhibition?

Neste helg går Sexhibition, Norges største erotiske messe av stabelen på Rockefeller. I tillegg til faste innslag som stripteasekonkurranser, stands og wet-tshirtkonkurranser opptrer navn som pornostjernen Samantha Bentley. Dette er et arrangement du ikke burde gå glipp av!

 

Messen som arrangeres for 24. gang tar for seg hele bredden av erotikkbransjen og her er det noe for absolutt alle og en hver. Festivitetene startet fredag 24. august og varer inn i sene nattetimene med innslag som Puppehealing, Sex Coaching og Peepshow for å nevne noen. Helgens høydepunkt, NM i Striptease går av stabelen lørdag kl 12.00 og det ryktes om full sal. Ønsker man å prøve seg som nybegynner arrangeres det amatørstripp spredt ut over hele helgen, Wet-tshirt konkurranser og mye mer. Er man av den eksibisjonitstiske sorten er det på lørdag duket for karneval av det vågale slaget. Trenger du inspirasjon til kostymet finner du vårt utvalg her!

 

Vi har vært så heldig å fått tak i 40 billetter som vi deler ut til 20 heldige personer som hver kan ta med en date, venninne, kjæreste eller kompis. Ønsker du å vinne? Klikk deg inn på Instagramsiden vår Kondomeriet og legg igjen en kommentar under dette bildet.

 

Lykke til!

 

3 thoughts on “Vil du vinne billetter til Sexhibition?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *