Merkedager

I dag er selveste Orgasmedagen!

I dag er det den store Orgasmedagen! Enten du vil feire den sammen med en partner eller alene så har vi tipsene for deg.

Historie
Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. At feiringen ble lagt til den 8. august hvert år, kommer av at det ikke er noen spesielle merkedager fra før rundt den tiden på sommeren. I tillegg ville Alexander gi partneren sin Laurie en bursdagspresang. Så valget falt på 8. august, Lauries bursdag.

Slik bør orgasmedagen feires
Det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen, nemlig med orgasme. Start med å vekke din kjære litt før tiden og gi vedkommende en orgasme allerede før frokost. Man skal lete lenge etter en bedre måte å starte dagen på.

Dette er jo også en dag som kan feires alene. Onani er en viktig del av sexlivet og har en rekke helsefordeler. Onani styrker blant annet hjertet og immunforsvaret, og virker positivt på humøret. Faktisk er det bevist at onani også hjelper mot angst og depresjon. Om du har en dårlig dag, er det altså ingen tvil om at man bør legge tankene til side og heller nyte en god orgasme. En god orgasme frigjør nemlig endorfiner, som er kroppens lykkehormon og smertedemper. Onani og orgasme avspenner musklene, og reduserer stress. For kvinner er det også svært fordelaktig at det styrker bekkenmuskulaturen, noe som hjelper både før, under og etter fødsel samt mot inkontinens. Selv om onani kanskje er det siste du tenker på når du vrir deg i menstruasjonskramper, kan det hjelpe på smertene.

Vi feirer dagen med å gi deg hele 30% på seks orgasmefavoritter, så her er det ingen grunn til å nøle. Tilbudene gjelder til og med torsdag 9. august kl 10.00 og gjelder både i butikk og på nett.

Womanizer w500 har blitt (nesten) hele Norges store orgasmefavoritt! Med den unike teknologien som stimulerer uten direkte berøring vil den garantert ta deg fra 0-100 på 1-2-3! Før 1799,- nå 1259! Du finner den her!

 

Snerten analplugg er den perfekte analpluggen for nybegynnere på grunn av sin beskjedne størrelse. Den har pirrende kuler som stimulerer både på vei inn og ut. Den er laget i et mykt silikonmateriale som er fleksibelt og behagelig mot huden. Prisen er det heller ingenting å si på! Før 89,-, nå bare 62,-! Du finner Snerten Analplugg her.

 

Serien Fifty Shades of Grey var med på å revolusjonere sexlivet til nordmenn, og produktserien med samme navn ble revet ut av hyllene flere ganger. Nå får du den bestselgende g-punktsvibratoren fra Fifty Shades Darker til bare 580,-! Før 829,-. Du finner den her!

 

Vi kan jo ikke feire orgasmedagen uten å ta med en orgasmefavoritt til han! Pornhub Tight Fit Vagina har blitt en bestselger i nettbutikken og det er ikke uten grunn. Vaginaen er laget i et silkemykt materiale og er realistisk utformet både på utsiden og innsiden. Ønsker du å tilføre vibrasjon har den også et ekstra hull tilpasset en vibrerende bullet. Før 349,-, nå 244,-.Du finner Pornhub Tight Fit Vagina her.

 

På tross av sin beskjedne størrelse lever heftig klitorisvibrator lever virkelig opp til navnet sitt! Den er liften, krafitg og har hele seks ulike vibrasjonshastigheter. I tillegg er den oppladbar så du slipper å tenke på batterier. Før 399,-, nå 279! Du finner den her.

 

Og det går ikke an å feire Verdens Orgasmedag uten Kondomeriets egen Orgasmekrem! Før 199,-, nå 129,-! Du finner den og alle tilbudene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *