Produkter og nyheter

Vil du ha årets mest lekne (sen)sommerjobb?

Vi søker produkttestere til helt nye Womanizer Premium.

Endelig har nyheten Womanizer Premium kommet og vi trenger hjelp til å spre det glade ord. Vi søker derfor åtte produkttestere som kan teste denne spennende nyheten og gi sine ærlige tilbakemeldinger.

Kvalifikasjoner
-Komfortabel med å skrive om erfaringen
-Fleksibel når det gjelder arbeidstid, kan jobbe dagtid, kvelder og helger
-God penn (holder med helt grei penn også)
-Ha fylt 18 år
-Arbeidet kan utføres alene eller i mindre grupper
Vi stiller ingen krav til tidligere erfaring.

Dette kan vi tilby deg

Som takk for oppdraget får du en Womanizer Premium og en tilbehørspakke med en total verdi av 2500,-.

Siden Womanizer kom har den revolusjonert markedet med den unike teknologien som gjør det mulig berøre uten direkte kontakt. Leketøyet kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet ved hjelp av trykkbølger. Med over 20 000 solgte Womanizere bare i Norge har produktet blitt en suksess uten like!

Tilbakemeldingen må kunne brukes anonymisert i markedsføringsøyemed på nettside, nyhetsbrev og i sosiale medier. Tilbakemeldingen må sendes inn seneste to uker etter produktet har blitt mottatt. Vedkommende vil få tilsendt en mal for testen.

Søknadsfrist og tiltredelse

Ønsker du å være en av de første til å teste Womanizer Premium? Send en kort mail til womanizer@kondomeriet.no hvor du forteller om hvorfor vi skal velge deg. Bruk “Womanizer tester” i headingen. Motivasjon vektlegges. Hvis du ønsker med informasjon om Womanizer Premium før du søker finner du produktet på www.kondomeriet.no.

Søknadsfrist 01. august.

(Dette er ikke en fast stilling men må ansees som et engangs oppdrag i markedsføringsøyemed i regi av Kondomeriet.)

1 thought on “Vil du ha årets mest lekne (sen)sommerjobb?”

  1. Vil kunne tenke meg at kona ville likt denna. Å det hadde vært digg å få vært med å prøvd’n å lekt med den på’a…. Så….. Please….. ????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *