Merkedager

Dette bør du få med deg under Oslo Pride!

Oslo Pride har en lang tradisjon og festivalen så dagens lys for første gang i 1974. Festivalen har tidligere gått under navnet «Homodagene», «27.juni markeringen», «Skeive dager» og heter nå «Oslo Pride». På lørdag skal det fargerike flagget vaie i vinden når det paraderes gjennom Oslos gater for å feire kjærlighet og mangfold!

Oslo Pride arrangeres av organisasjonen FRI Oslo og Akershus og hele festivalen planlegges og driftes av frivillige. Omfanget har i de siste årene økt betraktelig og i 2017 var det 77 000 besøkende innom Pride Park og hele 200 000 tilskuere så paraden. I løpet av Oslo Pride arrangeres det over 150 ulike arrangementer, alt fra Vulvaprat til Bamseklubb. Utover de litt mer joviale innslagene finner man flere debatter og panelsamtaler med formål om å sette fokus på skeives rettigheter og kjønns- og seksualitetsmangfold. Festivalområdet er åpent og gratis for alle.

Hoveddatoene for Oslo Pride 2018:

Pride Art – Festivalens offisielle kunstutstilling «SHAMELESS»: 22. juni – 1. juli
Pride Park: Onsdag 27. juni til lørdag 30. juni
Oslo Pride Run: onsdag 27. juni
Oslo Pride Parade: lørdag 30. juni.
Skeiv Natt på Rockefeller: lørdag 30. juni.

Du finner hele programmet her!

Vi skal være i Pride Park

I år stiller vi i Kondomeriet med egen stand i Pride Park hvor vi skal ha leker, konkurranser og selvsagt vise frem noen utvalgte produkter. Vi stiller også med en ublyg fotovegg hvis du ønsker å bade i et hav av pupper eller peniser. Her skal vi være fra onsdag til lørdag for å spre kjærlighet og det glade budskap. Ta gjerne turen innom hvis du er i området!

Vi gleder oss til Oslo Pride og håper på å se flere av dere der! Har du ikke mulighet til å stikke innom standen vår så har vi samlet et spennende utvalg av produkter håndplukket til Pride i nettbutikken. Du finner dem her!

 

Skrevet av Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *