Merkedager

Bildevegger til Pride. Blir disse for drøy?

Oslo Pride nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss mer enn noensinne. For under en uke siden var vi med i feiringen av Regnbuedagene i Bergen og det er så gøy å se at omfanget bare øker og øker. Hurra for skeiv kjærlighet og mangfold!

I år har vi tatt et valg om å være mer aktiv under Pride, og vi skal stille med eget telt i Pride Park. Her skal vi være fra onsdag til lørdag for å spre kjærlighet og det glade budskap. Vi skal ha leker, konkurranser og selvsagt viser frem et utvalg av produkter tilpasset feiringen. Men når man jobber i Kondomeriet handler det jo også om å gjøre alt litt ekstra spennende. Vi skal jo tross alt krydre hverdagen til det norske folk! Fotoveggene vi bestilte kunne derfor ikke være av det kjedelige slaget og disse har vi gått mange runder med internt. Blir de for drøye? Er det gøy? Vil noen bli skremt? Eller er det bare moro? Vi landet på det sistnevnte og håper at alle som kommer forbi trekker litt ekstra på smilebåndet. Produktene på bildene er fra leverandøren Pipedream og selv om det kan se ekte ut er alt i silikon.

 

Hva syntes du om presseveggene? Legg gjerne igjen en kommentar under! Så håper vi på å se dere alle under Oslo Pride 2018!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *