Intervjuer

Nattbordskuffen til: Martine Halvorsen

Selv om vi er i 2018 og vi ofte føler at sex er «over alt» er det å snakke om sex for mange fortsatt tabu. Vi i Kondomeriet ønsker å inspirere folk til å bli mer lekne og til å anerkjenne at sex og seksualitet er helt normalt. Som en del av dette har vi startet spalten Nattbordskuffen som vil bli et fast innslag her på bloggen i en tid fremover. Her vil vi snakke med kjente og aktuelle fjes om temaer rundt seksualitet på en lettbent og ufarlig måte.

Denne omgangen har vi valgt å snakke med en av Norges største bloggere, Martine Halvorsen. Martine er kjent for å være en åpenhjertig og frittalende blogger, noe vi i Kondomeriet elsker. På bloggen skriver hun om sin hverdag og temaer som engasjerer henne, som blant annet seksualundervisning og seksualitet.

 For de som ikke kjenner deg så godt, fortell litt om deg selv og hva du driver med:

-Jeg heter Martine, jeg er 20 år gammel og er (utrolig nok) en av landets største bloggere. Jeg lever av å dele, inspirere, mene og være dønn ærlig!

Du har skrevet på bloggen din om temaet seksualundervisning og at du følte i din oppvekst at den var mangelfull. Hva tenker du at burde vært annerledes?

-Jeg har flere ganger skrevet at jeg syntes at seksualundervisningen i skolen har vært for dårlig, og at den fortsatt må bli bedre. Jeg er for at man skal lære å sette grenser, å bli kjent med seg selv og få MYE mer kunnskap enn det man får den dag i dag. I skolen trenger vi mer kunnskap om forskjellige legninger, lyster, grenser, prevensjon og prat om hva som er normalt – Og ikke minst, svar på alle de spørsmålene man har når man er ung. Det trengs liksom mer kunnskap enn hvordan man trer en kondom på en banan!

Du har også tatt til ordet at kvinner burde ta mer ansvar for eget sexliv. Hvorfor tenker du at det er viktig?

-Jeg fokuserer stadig på at damer skal ta mer ansvar for eget sexliv. Jeg er lei av at damer blir stemplet som både det ene og det andre og at det er forventinger til hvordan vi damer skal være og hvordan vi skal se ut. Vi damer har en seksualitet og vi har alle en helt inviduell en. Vi må ta ansvar for hva vi vil, hva vi liker og ikke la oss begrense av forventinger eller andres meninger.

Snakker du med dine venner om sex? Hvis ja, hva snakker dere om?

-Jeg snakker med mine venner om sex! Jeg syntes det er veldig fint, for jeg opplever at terskelen for å stille spørsmål og diskutere ting er mye lavere sammen med venner. Vi kan snakke om alt fra orgasmer til følelser.

Har du noen tips til hvordan man kan holde romantikken levende i et forhold?

-Jeg tror det er viktig å lytte til hverandre og respektere hverandre. Ikke slutt å gi hverandre oppmerksomhet! Husk å gi hverandre et kyss om morgenen, et klask på rumpa og ikke minst komplimenter. Ikke slutt å ha lyst til og imponere hverandre!

Har du lyst til å innrømme hva ditt første sexleketøy var?

-Det var en gave fra noen venninner. Jeg fikk en superdårlig plastikk vibrator. Den funket, men er byttet ut nå – HAHA!

Sist men ikke minst: hva inneholder din ideelle nattbords skuff?

-Alt av deilige og spennende kremer + en Womanizer. AH! Hvis du ikke har prøvd en……. GJØR DET. Jeg lover at det blir din bestevenn.

Illustrasjonsbilde av nattbordskuffen til Martine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *