Produkter og nyheter

Slik får du «Good girl gone bad»-looken!

Bondage-inspirert mote har i mange år vært å se på catwalken til store merker. Motehus som Westwood, Balmain og Alexander McQueen har latt seg inspirere av BDSM-ens verden og brakt den inn i motebildet. Alt fra undertøy med seler, latex-kjoler på galla og pisker som en del av accessoirer. De aller fleste har fått med seg Kim Kardashian sine ikoniske latex-antrekk som satt som støpt til kroppen hennes.

For oss vanlige dødelige kan det bli mye å skulle troppe opp i middagsselskap ikledd pisk og latexkjole, så hvordan kan man bringe litt av den trendy “good girl gone bad”-looken inn i hverdagen?

Dette har vår leverandør Bijoux Indiscrets funnet svaret på! De har nå lansert en helt ny serie kalt Maze som tar bondageinspirert mote ned fra catwalken. Serien inneholder blant annet hodepynt med katteører, chokers, og seler. Det som er utrolig kult med produktene er at de kan like fint brukes på soverommet som til fest. Tassel choker ser ved første øyekast ut som et frekt smykke en kan bruke over en bluse eller kjole, men den dobler også som en leken pisk!

Choker med lenke kan kobles av lenken og bruke som et rent smykke, eller med lenken på soverommet.

Vår store favoritt er Maze Harness! Dette statment-piecet vil sprite opp en hver kjedelig kjole og er perfekt til en kveld ute på byn. Selen er uformet med choker i halsen og reimer rundt bysten og midjen. Reimene fremhever formene dine, som gjør den perfekt over en løs kjole.

 

Serien er laget i 100% vegansk lær, og du finner Maze i nettbutikken sammen med mange andre spennende produkter fra Bijoux!

 

Skrevet av Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *