Inspirasjon

Lånekassen betaler!

Vi i Kondomeriet har inngått et samarbeid med Studentkortet som gir alle med Studentkortet -15% rabatt både i butikk og på nett. Men hvor skal man begynne når man er ny i jungelen av sexleketøy? Ofte kan det lønne seg å starte med rimelige produkter før en finner ut hva en liker og ikke liker. På et studentbudsjett er det som musikk i mange studenters ører. Vi har derfor laget en oversikt over produkter med “student-vennlige” priser, slik at du lettere finner frem. Husk at med studentkortet får du også 15% avslag på disse prisene, så da var det plutselig ikke den store utgiften allikevel!
Vibrator

Det finnes mange ulike type vibratorer, både små og store, med kraftig vibrasjon eller mykere vibrasjon, til innvendig bruk og til utvendig bruk, eller rett og slett til begge. Et godt sted å starte kan være en liten klitorisvibrator. 88% av kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, så fokuserer du på dette området har du kommet et godt stykke på veien. Hva med denne lille elegante klitorisvibratoren fra Pornhub? Til bare 229,- får du mye vibrasjoner for pengene. På tross av den beskjedne størrelsen har den kraftige vibrasjoner og syv hastigheter. Størrelsen gjør den også perfekt til å ta med på reise og til å bruke under samleie.

Basix Jelly Egg er en stor kundefavoritt både i butikk og på nett. I nettbutikken har den 31 vurderinger hvor samtlige har gitt den terningkast 5 av 5! Egget kommer med en enkel fjernkontroll som du eller partner kan bruke til å justere vibrasjonene. Prisen er kun 179,- før studentrabatten, så du slipper å spise nudler etter at den har gått i handlekurven.

Beveger man seg over på de innvendige variantene så har Love Horn en hendig størrelse som treffer g-punktet og i tillegg er vanntett! Her får du både deilige vibrasjoner og heftige pulseringer. Og det hele til bare 299,-! Rabbitvibratoren Gaia byr på pirrende vibrasjoner som stimulerer klitoris og g-punkt samtidig. Vibratoren er i tillegg liten nok til å enkelt kunne være med på reise! Prisen er 349,- før rabatten.

Dildo

Det som skiller en dildo fra en vibrator er at dildoen ikke har en motor. Utvalget vårt rommer naturtro dildoer, g-punktdildoer, myke dildoer, strap-on dildoer og dildoer med sugekopp. Disse kommer i ulike typer materiale, for eksempel glass, silikon, realistisk og til og med i stein.

En populær dildo i nettbutikken er glassdildoen fra Fifty Shades Freed som er så delikat at den nesten kan fungere som pynt i stua. De sorte kulene gir en deilig følelse og ettersom den er laget i glass kan den varmes opp eller kjøles ned for en pirrende effekt.

Ønsker du en naturtro variant har vi et bredt utvalg av størrelser og farger. King Cock er kjent for at de lager kvalitetsprodukter til lave priser. Her finner du blant annet denne 7 inch dildoen med sugekopp som kan festes på glatte underlag eller i et strapon-belte. Prisen for denne størrelsen er 349,-.

Masturbator

Er du på jakt etter mye (og variert) moro for pengene har dette masturbatorsettet til han alt du trenger. Her finner du tre elastiske penisringer og to myke og elegante vaginaer i gjennomsiktig materiale. Og det beste? Prisen er bare 299,-!

Vagina

Ønsker man en mer naturtro variant har vi mange spennende varianter å velge mellom, som denne hendige vaginaen. Ekstra poeng får den for det joviale navnet, Cumfy Clam. 🙂 Denne myke muslingen koster bare 239,-, så da har du råd til en øl etterpå også!

Analplugg

Anale leketøy kommer i mange ulike størrelser og fasonger. Som nybegynner kan det lønne seg å starte med et Analplugg-sett med ulike størrelser slik at du kan prøve deg frem. Dette settet fra Mer Lyst inneholder tre ulike størrelser i deilig materiale med sugekopp nederst. Husk bare rikelig med glidemiddel! Prisen for settet er 349,-., uten rabatt!

Ønsker du å gå for en analplugg med vibrasjoner får du Apex vibrerende buttplug til bare 259,-. Den kommer også med en praktisk fjernkontroll slik at du kan endre vibrasjonshastighetene underveis.

Bondage

Bondage kan fort bli en kostelig affære hvis man skal kjøre løpet ut med alt man trenger i skinn og lær. Men det trenger ikke å bli så dyrt og et sted må man starte. Du kommer langt på vei med et par håndjern, silketau eller bondage-tape! I dette pirrende spillet kalt Master & Slave finner du alt du trenger for å komme i gang. Settet inneholder også noen spennende kort som garantert vil sette dere i riktig stemning. Prisen er 729,-, men hvis du ser på hva dere får for pengene så er det virkelig verdt det!

Lurer du på noe rundt studentrabatten eller hvordan Studentkortet fungerer? Klikk deg inn her: https://studentkortet.no/rabatter/velvaere/erotikk/kondomeriet

Skrevet av Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *