Produkter og nyheter

Syntes du det er flaut å kjøpe sexleketøy? Slik går du fram!

For noen er det å kjøpe et sexleketøy like naturlig som å kjøpe et par sko, mens for andre kan det være flaut og ubehagelig. Først og fremst er det viktig å påpeke at det å handle kondomer, glidemiddel eller et vibrerende leketøy er helt normalt. Hver tredje nordmann eier i dag et sexleketøy, slik at å kjøpe dette er ingenting å være flau over!

Hvis du fortsatt syntes det er flaut har du her noen tips som kanskje kan gjøre det lettere å krysse dørstokken:

Gjør research

Tenk over før du går i butikken hva det er du ønsker å kjøpe. Er det en vibrator, et spesielt merke, eller rett og slett en ny massasjeolje?

Spør om hjelp

Det å snakke om sexleketøy er for ansatte i butikk like naturlig som det å snakke om melk og brød er for damene i kassa på Rema1000 – altså hverdagslig og det mest naturlige i verden. Personalet i butikkene har bred fagkunnskap om produktene de selger, og er der for å hjelpe deg med å finne det som passer dine ønsker og behov.

Alene, eller sammen med noen?

For noen vil det være enklere å gå inn i butikken med partner, eller en venn. Sistnevnte kan slå begge veier, så tenk over om du er komfortabel med å snakke om sexleketøy med vedkommende, eller om det rett og slett er best å dra dit alene. Tar du råd fra venner om sexleketøy, så tenk over at det som passer for en ikke nødvendigvis passer for en annen.

Nettbutikk

Er du ikke komfortabel med å dra i den fysiske butikken har vi også nettbutikk. Varene har her samme priser som i butikk, og alle produktene kommer med produktinformasjon og beskrivelse. Er det noe du lurer på kan du også enkelt kontakte kundeservice over mail og telefon. Vi sender pakker helt anonymt, og våres ansatte har taushetsplikt.

Orgasmegaranti

Sist men ikke minst har Kondomeriet orgasmegaranti som er vår artige vri på en 100% fornøyd garanti, og som er ment for å gi deg som kunde ekstra trygghet rundt det å velge et produkt som passer for akkurat deg. Du kan lese mer om Kondomeriets orgasmegraranti her.

Skrevet av: Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *