Tilbud

-20% på alle produkter til RUSS!

Er du russ i år? Da har vi en gladnyhet til deg! Gjennom hele russetiden får alle russ 20% avslag på alle produkter. Det eneste du trenger å gjøre, er å ha på deg russedrakt eller vise russebevis, og du får 20 % på hele butikken. Tilbudet gjelder også på nett – ta kontakt med kundeservice for mer info.

Maidagene suser forbi, så her gjelder det å skynde seg. Rekker du ikke innom i russetiden har vi nå også 15% på alle produkter i butikk og på nett gjennom Studentkortet.no. Tilbudet gjelder ut hele 2018, så her kan du virkelig spare noen kroner.

Er du ikke helt sikker på hvor du skal starte? Vi har samlet våre beste tips til studenter her. 

Vi ønsker dere en strålende russefeiring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *