Nyheter

Kvinner blir kåt av kaffe!

Er det en ting man ikke skal spøke med så er det kaffedrikkere og deres morgenkaffe. Kaffen er kjent for å få blodpumpa og systemet i gang, og nå har det blitt påvist enda en positiv sideeffekt ved kaffedrikking: Kvinner blir kåt av det!

De viser en ny studie utført ved Southwestern University i Texas. Koffeinholdige drikker stimulerer den delen av kvinners hjerne som styrer sexlysten og vekker kroppen. Så hvis en kjenner at sexlysten ikke er helt på topp er ikke Kaffebrenneriet langt unna!

Morgenstund har gull i munn
Siden mange ikke får sove når de har drukket kaffe om kvelden, kan den da alltids drikkes til frokost. Lag en oppkvikkende kaffe til henne før hun har stått opp, nyt den i sengen, og kanskje blir det en kjappis før frokost.

Oppskrift på sensuell kaffe:
3-4 cl pernod (kjent afrodisiakum)
1 ts brunt sukker hvis ønskelig
Nylaget kraftig god kaffe, fyll opp kopp eller glass
Ristet fløte tilsmakt med ca 1 ts pernod og 1 ts sukker
Tilberedes i glass for Irish Coffee eventuelt rødvinsglass.
Fløten skal ligge som et lokk på toppen, drikkes uten sugerør slik at alle smakene blandes og du får en helhetlig opplevelse. Dersom smaken av anis ikke tiltaler deg kan den byttes ut med cognac, wiskey, evt. din yndlingslikør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *