Merkedager

Kake- og oralsexdagen!

I dag 14. april feires den internasjonale dagen «Cake and Cunnilingus Day» som er damenes svar på «Biff og blowjob-dagen» 14. mars. Målet med dagen er å feire kvinnens nytelse og sette fokus på kvinnelig orgasme. Dagen har flere navn, både «Muffins and Muff Diving Day», «Pudding and Pussy Licking Day» og «Candy and Clit Licking Day». Uansett hva dere kaller det er det altså hennes tur til å få i dag. Så send henne til himmels.

Kake- og oralsexdagen er den kvinnelige versjonen av «Biff og blowjob-dagen» som markeres 14. mars. Uansett hva man måtte velge å kalle dagen, skjønner man raskt hva det dreier seg om. Etter par-dagen Valentine i februar og mannens dag i mars er det altså hennes tur til å få nyte litt ekstra. Roser, biff og kake er strengt tatt ikke noe man trenger eller burde ha på agendaen hver eneste dag, men kjærlighet, intimitet og oralsex er absolutt verdt å innføre litt oftere.

75 % av alle kvinner trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. Klitoris er derfor nøkkelen til hennes orgasme. De fleste kvinner elsker oralsex og med disse tunge- tipsene vil du sende henne rett til himmels, og tro meg, du vil få igjen for innsatsen.

Slik gjør du:

Plasser hodet ditt mellom og litt under lårene hennes slik at du kan stryke med tungen oppover mot skaftet av klitoris.

Stikk tungen inn i vagina med jevne mellomrom.

Bruk tungen på forskjellige vis: krøll den, bøy den, bruk tuppen og siden.

Berør g-punket med finger eller en liten dildo eller vibrator mens du slikker.

Når du har pirret henne helt hengivent, utøv fjærlett tungebruk på tuppen av klitoris.

La fingrene overta litt om du skulle bli sliten.

La henne føre hodet ditt med hendene.

Gi henne en helt elektrisk opplevelse ved å massere skjedeåpningen med en vibrator samtidig som du kjærtegner klitoris med tungen.

Spør hva slags tempo og trykk som passer henne best. Når du finner en rytme hun liker, fortsett til hun når klimaks uten å endre trykk eller fart.

Ikke gå glipp av Kondomeriets egne orgasmekrem. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme. Kremen er alt en kvinne kan ønske seg!

For å feire dagen gir vi alle kvinner der ute -35% på Heftig Klitorisvibrator fra vår egen serie Mer Lyst. Tilbudet gjelder til og med søndag 15. april.

 

 

Nyt kvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *