Inspirasjon

Netflix & Chill styrker forholdet!

Starten av de fleste forhold er preget av romantiske dater og sommerfugler i magen. Etterhvert som tiden går havner mange i et vant mønster hvor romantiske kvelder blir erstattet med fredagstaco foran TVen.

Det er det ingen grunn til å skamme seg over skal man tro en nylig undersøkelse gjort av amerikanske Ipsos for Netflix. Undersøkelsen som gikk i dypden på amerikanske par sine Netflix-vaner kom frem til en rekke betryggende slutninger. Hele 52 % av deltakerene mente at det å se på serier sammen styrker samholdet i forholdet. Gjennom å krype tett opp sammen i sofaen rapportere de at de knyttet bånd og kom nærmere hverandre. Så sett frem tacoen og finn favorittserien!

Ideelle daten
For de fleste Netflix abonnenter er den perfekte daten ikke en god middag på en fancy restaurant, men heller serier på sofaen. Hele 58% oppgir at de foretrekker dette framfor å gå på kino.

Så hvis dere ikke har noen andre planer i kveld kan det lønne seg å sette på favorittserien og krølle dere sammen på sofaen under et pledd. Gjør en lengre kveld ut av det og legg inn en het massasje på slutten!

 

 

Skrevet av Dorthea Berge

Kilde: Ipsos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *