Inspirasjon

Slik lager du årets beste påskeegg

Vi nærmer oss påske og det er på tide og finne ut hva du skal fylle påskeegget til kjæresten med. For å ikke ødelegge prosjektet SK2018, bør man kanskje fylle egget med litt mindre godteri i år.

Egg med mindre godteri og mer godsaker

Kutt godisen og fyll heller opp med andre godsaker som får deg mo i knærne uten å gi dårlig samvittighet. Det deilige med påsken er alle de etterlengtede fridagene som vi bare skal nyte med de vi er glad i. Enten dere starter dagen med vinteraktiviteter på fjellet eller gåtur og bypåske, har dere god tid til masse kos og pirrende lek. Fortell din kjære om noen av de vibrerende overraskelsene som venter i egget, for så og gjemme det. La jakten på egget begynne og gjør deg klar for en heftig påske.

Slik gjør du:

For å hjelpe deg på vei har vi opprettet to kategorier på nettsiden hvor du finner inspirasjon til det perfekte påskeegget. Der finner du noe til han og noe til henne. I tillegg har vi også – 25% på alle egg, både Tengaegg til han og alle typer vibrerende egg til henne. Her finner du garantert noen deilige overraskelser som du kan fylle egget med. Suppler med kjæresten sin favoritt-godteri så kan vi love deg en påske du ikke kommer til å glemme.

Tilbudet varer på nett helt til 02. april.

Sjelden har det vært så deilig å gi et påskeegg!

God påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *