Tilbud

Gratulerer med kvinnedagen!

I dag er det kvinnedagen og vi ønsker å gjøre ekstra stas på dere flotte kvinner der ute. Vi gir dere derfor 30% på hele Mer Lyst-serien, både i butikk og på nett.

Mer Lyst er Kondomeriets egen produktserie inspirert av våre kunders favoritter. Her finner du produkter til både han og henne og alle produktene kan nytes alene eller sammen med en partner.

Noen utvalgte kundefavoritter: 

Heftig klitorisvibrator er en elegant og enkel klitorisvibrator som virkelig trår til. Vibratoren er laget i et hardere materiale, der overflaten gir en eksklusiv følelse. De kraftige vibrasjonene kan nytes i seks ulike rytmer, så her er det flere veier til orgasme.

Spennende rabbitvibrator er for kvinner det ultimate sexleketøy. Med stimulering mot g-punkt og klitoris samtidig er denne er sikker vei til orgasme. Selve skaftet har roterende kuler som pirrer, mens selve hodet beveger seg opp og ned i takt med vibrasjonene.

 

Snerten analplugg har en leken og gjennomsiktig farge. Formen, som utgjør fire kuler i økende størrelse nedover gir stor nytelse ved bruk i anus som omfavner sexleketøyet.

Du finner alle produktene HER!

Tilbudet gjelder ut 8.mars, så lagt lageret rekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *