Konkurranser

Vi har kåret en vinner!

Før lanseringen av Fifty Shades Freed bestemte vi oss for at vi ville gjøre noe annerledes i år enn under de tidligere Fifty Shades-premierene. Det tok ikke lang tid før valget falt på å ha en konkurranse hvor et heldig par kunde vinne en drømmehelg i ekte Fifty Shades-stil.

Alt man måtte gjøre for å vinne var å enkelt fortelle oss hvorfor en fortjente å vinne. Premien var reise til Oslo, femstjerners hotell, gavepakke med produkter fra Fifty Shades, middag, spa, kino, lommepenger og mye, mye mer!

Vi har vært helt overveldet over alle bidragene som har kommet inn og hver uke har juryen samlet seg for å lese over ukens påmeldte. Det har ikke vært en enkel jobb å bare skulle kåre èn vinner blant så mange flotte bidrag.

Valget falt tilslutt på Petter fra Oslo, som sjarmerte juryen med sitt kreative bidrag. Her var det både sjarm, rim og en solid dose selvironi. Vinneren er kontaktet direkte. Tusen takk til alle som har deltatt!

Da gjenstår det bare å ønske vinnerparet lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *