Produkter og nyheter

Slibrige nyheter – selvlubrikerende sexleketøy

Nesten hver uke får vi inn spennende nyheter. Det er alt fra nye modeller, spennende farger eller helt nye produkttyper. Ett av våre nyttårsforsetter for 2018 er å skrive om flere av dem her på bloggen og da må vi starte med de mest spennende produktnyhetene hittil i år: selvlubrikerende dildoer og vaginaer. Ja du leste riktig, disse fukter seg selv!


Bare påfør vann eller spytt

Den helt nye teknologien gjør at man ikke trenger å bruke glidemiddel, i hvert fall med det første. Alt du trenger å gjøre er å gni litt vann eller spytt på dildoen og den blir glatt som bare det! Det føles som du har dyppet den i glidemiddel. Reaksjonen til alle som har vært innom kontoret er at man kan nesten ikke tro hvor bra teknologien er før du kjenner på den! Denne spennende egenskapen holder til 30 gangers bruk. Men etter det kan du fortsatt bruke dildoen, bare med ekstra glid.

Serien inneholder noe til både han og henne. Her finner du en naturtro dildo med sugekopp, et utvalg av vaginaer, en analplugg, ulike masturbatorer og en litt større realistisk masturbator.

Se alle produktene her!

Hvilke produkter ønsker du å lese mer om? Legg gjerne igjen en liten kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *