dame_med_mobil
Konkurranser

Vinn shopping for 10 000,- + gavepakke til en verdi av 5000,-

Posten og Bring kårer i disse dager årets nettfavoritt og takket være alle dere som har stemt er vi nå blant topp 10 i vår kategori. Dette er helt sinnssykt gøy og vi krysser alt som krysses kan for at vi går av med seieren i år. Vi vet dessverre ikke hvordan vi er rangert blant topp 10, men nå i innspurten trenger vi all hjelp vi kan få. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med vår nettbutikk. Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner!

Vinn også en gavepakke til 5000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 5000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 20 stykker som får en liten overraskelse fra oss.

Det er mulig å stemme helt frem til 1. mars.

STEM PÅ OSS HER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *