Inspirasjon

Det er tid for rollespill – er du du klar?

Rollespill og kostymer er noe som mange tenner på, mens andre igjen bryter ut i latter når de ser hverandre i utstyret. Begge deler kan være befriende og lekent. Det er uansett verdt et forsøk å eksperimentere litt. Rollespill er perfekt om man vil piffe opp sexlivet og krydre hverdagen. Bruk for eksempel rollespill når man har gått tom for stillinger eller rett og slett bare vil krydre hverdagen litt.

 

Man velger selv hvor langt man vil gå inn i rollen. For noen holder det å kle seg ut og fortsatt være seg selv, mens andre foretrekker å gjøre et lite rollespill og gå helt inn i rollen som for eksempel sykepleier, politi eller doktor alt etter hvilken rolle dere har valgt.

 

Ekstra krydder
Uansett om dere har gått tom for stillinger, rekvisitter og ideer, har dere fortsatt fantasien igjen. Tracey Cox, forfatter av boken Supersex har følgende råd: Når trangen til å leke og søke etter andre slår til, er fantasi og rollespill en herlig måte å få det beste fra begge verdener på. Ved å være utro i tankene, gir det seksuallivet et ekstra dytt, og kan hjelpe med å løse opp monogamiets seksuelle frustrasjon. Uten alle de komplikasjonene et ekte sidesprang gir.

utstyrssjekk_stripper_1

 

Slik går du frem:

Først skisserer du handlingen i hodet:
1) Hvor/hvordan møtes dere?
2) Hva skjer når dere møtes?
3) Hvordan alt begynner å skje
4) Hva som skjer når det gjør det

 

Det er spennende å spille rollespillet utenfor hjemmets fire vegger, så reis bort. Kle dere for rollen. Lev dere inn i rollefigurene. For å gjenoppsøke rollespillet kan dere ha et kodeord, for eksempel navn på rollefigurene. Da kan dere ta opp denne ”personen” og så spille rollene deres igjen når dere ønsker det.

 

Husk at Kondomeriet har mange sexy kostymer til å friske opp på hjemmebane. Se utvalget av kostymer her!

handjern_korsett_1

Kilde: Wikipedia, boken Supersex av Tracey Cox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *