Inspirasjon

Åtte råd for bedre hverdagssex!

Den hektiske hverdagen går sin gang,  og det er vanskeligere å opprettholde hverdagskjærestefølelsen, fordi man rett og slett er for opptatt, og slutter å se hverandre. Ingen er tjent med en slik situasjon og i dag anbefaler vi å skaffe barnevakt, selv om dere ikke skal bort – dere skal nemlig dyrke hverandre.

I hverdagen blir man for fokusert på jobb og barn, og dermed blir det mindre fokus på partneren og sex. Men det er derfor det er viktig å sette sex på timeplanen. Gi hverandre oppmerksomhet og gjør ting sammen, si at dere er glad i hverandre og vis det. Når man gjør disse små tingene, vil også sexlysten komme snikende av seg selv. Snakk sammen om hva dere pleide å gjøre før, for ofte kan litt nostalgi vekke hverdagsromantikken igjen. Nostalgi kan også være nøkkelordet når det gjelder den seksuelle arena.

 

par_kyss_i_seng_1

 

8 hverdagslige sextips:

1. Klin i sofaen. Husker dere den tiden hvor dere kysset leppene både såre og hovne. Den tiden er aldri forbi, ta den tilbake!

2. Kle av hverandre, det er lettere å slappe av og ikke føle seg så selvbevisst hvis man kler av hverandre i stedet for seg selv.

3. Ha på lyset, å slå av lyset er for pingler! Se hverandre, og fortell hverandre at dere liker hva dere ser. Vis det med kroppsspråket, si det med kyss, ord og kjærtegn.

4. Vær spontan slik som før, tilfør litt kreativitet og dere kan ta tilbake tiden ved å prioritere litt annerledes.

5. La nærheten være i fokus. La følelsene komme tilbake i sexen og la det bety noe igjen.

6. Eksperimenter med tiden, i hverdag kan ofte bli litt halvhjertet og man trenger å bruke mer tid. Men er dere blant de som savner det impulsive, så forsøk å gjeninnføre det. Hva med en kjappis i bilen?

7. Ha forspillet i fokus, bruk lengre tid, kanskje man klarer å oppnå å bli ennå mer tent enn man trodde var mulig.

8. Bruk kondom, for å ha sex med kondom kan være en «liten greie» som gir rom for å ha sex på andre måter.

 

lekent_par_1

 

Kilde: Klikk.no og Kondomeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *