Inspirasjon

Nordmenn drømmer om sex i naturen!

Nordmenn har alltid vært kjent som naturelskere og turfolk, men det er ikke bare det majestetiske norske landskapet som fasinerer oss. Hele 41 prosent av nordmenn drømmer nemlig om sex i det fri. Det kommer frem i en ny sexundersøkelse utført for Kondomeriet. Denne helgen er sparkes friluftslivet uke igang med en stor kampanje der vi oppfordres til å sove ute fra lørdag til søndag. Kampanjen heter #nattinaturen og arrangeres av Norsk Friluftsliv. I 2015 sov hele 90 000 personer ute. Så enten du tar dyna ut på balkongen, slenger opp en hengekøye i hagen eller slår opp et telt ved et stille tjern så håper vi du nyter utetiden, og hvem vet, kanskje er det noen som får en av sine drømmer om utesex oppfylt…

Tips: Husk at offentlig sex ikke er lov, så om du skal gjennomføre fantasien om sex i det fri er det viktig å passe på at man ikke sjenerer andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *