Inspirasjon

Sug og svelg – god helg!

Det ser så godt ut på film, men når han nærmer seg orgasmen, kvier en del kvinner seg for det som er i ferd med å skje. For slett ikke alle kvinner slurper begjærlig i seg sæden ut fra en pumpende penis. Det er ulike grunner til det, men mange av dem sitter inne i hodene våre. Disse kan man kan jobbe med, hvis man ønsker det. For noen går grensen ganske enkelt der, og det må bare aksepteres. Men det er ingen grunn til å sture for det.

 

Hvis du ikke vil svelge sæden hans kan dere bytte til samleie rett før det går for ham. Eller du kan bruke begge hendene for å masturbere ham og la ham sprute utover brystene dine. Det er en spennende og pirrende opplevelse for mange menn, fordi han kan se akkurat hva som skjer.

 

Gi det en sjanse

Men hvis du aldri har prøvd å svelge, er det faktisk verdt et forsøk. Det er aldri farlig, og om du synes konsistensen er rar, så kan du alltids svelge raskt unna, som om du drikker medisin. Etter sier mange – ”det var da ikke så ille”.

 

Og i motsetning til hva noen tror, er det heller ikke fetende. Kun fem kalorier per orgasme. Syns du det er greit at han ejakulerer i munnen din, men ønsker ikke å svelge, kan du for eksempel ha en serviett eller en skål klar til å spytte i rett etterpå.

 

Slik blir smaken bedre

Synes du sæden smaker rart, er det vanligvis på grunn av noe han har spist. Få ham til å kutte ned på salt mat, asparges, potetgull, øl, karri, hvitløk, røyk, rødt kjøtt og kaffe, så skal du se smaken tar seg opp. Mange av disse tingene er det jo lurt å droppe likevel, så da blir det dobbel gevinst på dere!

 

(Fortsetter under bildet)

 

Hvordan tenne mannen!

Her har du et lite utdrag fra boken: Hvordan tenne mannen? 203 hete tips for kvinner.

Svelge sæd
«Å svelge mannens sæd er kanskje noe av det mest intime, tilfredsstillende og erotiske du kan gjøre. Nesten alle menn syns det er utrolig deilig når en sexy kvinne svelger deres «unike essens» med stor lyst. Bare tenk på hvordan du vil reagere hvis han drikker saftene dine og svelger dem med største velbehag!

 

Sær består for det meste at protein og sukker, der helt naturlig og ufarlig (hvis du vet han er frisk). Alle kjærlighetsgudinner med respekt for seg selv bør lære seg og benytte seg av denne kunsten. Hemmeligheten er å tenke på strålen som en smakfull, intim gave og svelge alt på en gang; da smetter den forbi smaksløkene. Enda viktigere – både blikk og kroppsspråk må vis at du liker det! Hvis ikke, kan du spolere effekten og gjøre han utilpass og brydd.

 

Hvis det er helt uaktuelt for deg å svelge sæd, kan du unngå problemet ved å la han komme i munnen, men ikke svelge. Gå diskret ut på badet og spytt ut. Du kan også ha en klut eller litt tørkepapir i nærheten, snu deg bort og spytte umerket ut.

 

Siden få kvinner kan eller vil svelge partnerens sæd, og siden de fleste menn elsker nettopp dette, har du en gylden anledning til å gjøre et varig inntrykk og skape et ekstra nært forhold til partneren.»

101630_1_Bøker
Kun kr 148,-

2 thoughts on “Sug og svelg – god helg!”

  1. Så lenge det er en som du kjenner og veit er frisk så er det bare å klemme i vei, suge det du orker. Det er en spennende oppdagelse og på trekant programmet som gikk første sesong var det som snakket om dette temaet : http://p3.no/trekant/episode-1/ , fra 11min. og utover er det om BJ s.(ps: anbefaler begge seriene i sin helhet for dem som ikke har sett dem)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *