I dag er det den store Orgasmedagen!

Historie
Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. At feiringen ble lagt til den 8. august hvert år, kommer av at det ikke er noen spesielle merkedager fra før rundt den tiden på sommeren. I tillegg ville Alexander gi partneren sin Laurie en bursdagspresang. Så valget falt på 8. august, Lauries bursdag.

 

Slik bør orgasmedagen feires
Det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen, nemlig med orgasme. Start med å vekke din kjære litt før tiden og gi vedkommende en orgasme allerede før frokost. Man skal lete lenge etter en bedre måte å starte dagen på.

Hva med å kjøpe en liten gave dere kan bruke sammen. En penisring, parvibrator, orgasmekrem eller massasjeolje?

 

Dette er jo også en dag som kan feires alene. Onani er en viktig del av sexlivet og har en rekke helsefordeler. Onani styrker blant annet hjertet og immunforsvaret, og virker positivt på humøret. Faktisk er det bevist at onani også hjelper mot angst og depresjon. Om du har en dårlig dag, er det altså ingen tvil om at man bør legge tankene til side og heller nyte en god orgasme. En god orgasme frigjør nemlig endorfiner, som er kroppens lykkehormon og smertedemper.
Onani og orgasme avspenner musklene, og reduserer stress. For kvinner er det også svært fordelaktig at det styrker bekkenmuskulaturen, noe som hjelper både før, under og etter fødsel samt mot inkontinens. Selv om onani kanskje er det siste du tenker på når du vrir deg i menstruasjonskramper, kan det hjelpe på smertene.

 

 

Slik vipper du ham over kanten:
Hvis dere har munnsex og du begynner å bli sliten fordi han bruker lang tid på å nå klimaks, da finnes det noen lure tips for hvordan du kan få ham til å komme raskere. Med lang tid menes munnsex som varer i mer enn 10-15 minutter. Etter det blir du gjerne sliten i kjevene og i hendene, eller du blir sår i munnen. For ikke å snakke om hva det gjør med knær og nakke å tilbringe lang tid i en og samme stilling.

 

Her er noen triks:
Ha på lyset slik at han har full oversikt over det du gjør. Sett håret i en hestehale og ha øyekontakt med ham. La ham se hva du gjør med tungen din.

 

Stimuler også andre områder, for eksempel området mellom anus og testiklene. Press to fingre rundt i sirkler.

 

Lag lyder som viser at du koser deg og er opphisset, det gjør ham også mer opphisset.

 

Bruk hånden for å forsterke følelsen rundt penis.

 

Putt en godt smurt finger inn i hans anus. Reaksjonen lar ikke vente på seg.

 

Slik vipper du henne over kanten:

Bruk bind for øynene hennes
Kvinner er mer følelsesorienterte enn menn. Når hun ikke kan se, fokuserer hun mer på følelsene.

 

Strekk huden ved brystene
Når huden rundt er utspendt, er brystene mer følsomme. Spre derfor armene hennes til siden eller hold håndleddene hennes sammen over hodet når du kjærtegner brystene hennes.

 

Bruk tre fingre på henne

Gni de to ytterste langs utkanten av kjønnsleppene, og bruk den midterste på klitoris.
Overrask henne
Treng inn i henne bakfra, trekk deg ut og grip henne rundt den kjøttfulle delen av bakenden.
La henne herske
Få henne til å stå oppreist mens du kneler og gir henne oralsex.

 

Husk Kondomeriets orgasmegaranti!

På en dag som denne er det viktig å minne våre kunder på Kondomeriets orgasmegaranti. Dette er en fornøydgaranti vi er veldig stolte av. Kondomeriet har 25 års erfaring med sexleketøy og vi bruker vår kunnskap til å finne det rette produktet for akkurat deg.

 

Du kan lese mer om orgasmegarantien her.

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *