Endelig er sommeren her med sol, sjø og nakne kropper. Her er sjekketips for gutter med kåthet i blikket og sand mellom tærne…

Ni av ti kvinner er åpne for å bli kontaktet på stranden. Det kan forklare hvorfor syv av ti har hatt en sommerflørt. Under bildet har vi samlet 7 gode råd for deg som vil bruke stranden som sjekkested i sommer:

1. Finn din plass.
Ikke sprad rundt. Men hvis det finnes en liten høyde på stranden, legg deg der, slik at du er synlig. Bruk et ensfarget håndkle. Kroppsspråkseksperten Marc Salem mener kvinner ubevisst forbinder striper og mønstre med små barn.

 
2. Vit hva hun trenger
Ta med solkrem, sportsutstyr, vannmadrass, frysebag til vannflasker og skygge.

 
3. Kjør naturlig
Å komme nydusjet og velfrisert til stranden kan virke mot sin hensikt. For mange kvinner utstråler det usikkerhet og desperasjon. Ikke vær bekymret selv om det er blitt mye øl og fotball på TV så langt i sommer. 68 prosent av kvinnene i undersøkelsen mente selvsikkerhet var viktigere enn en veltrent kropp.

 
4. Vent på tur
Jenter flest vil være i fred når de soler seg. Ta heller kontakt i iskøen.

 
5. Sjekk bikinien
En neonfarget g-streng betyr at hun er desperat etter oppmerksomhet.

 
6. Ros figuren hennes
Åtte av ti kvinner sier de setter pris på kompliment om kroppen deres. Men ikke vær for spesifikk.

 
7. Tenk grupper
Jenter er sjelden på stranden alene. Gå for en trio. Tre er mange nok til at de ikke føler seg truet hvis du tar kontakt, og få nok til at de er åpne for nytt selskap.

 
God sommer!
lope_paa_strand

 

Kilde: menshealth.com

1 comment

  1. Likbleik på stranda med langt, ustelt hår og et kølsvart håndkle. Baggen ved siden av meg er proppfull med alt fra oppblåsbar komfyr til kondomer, pluss at jeg praktisk talt beinflyr etter damene pg roper ut hvor fantastisk rumpa hennes og at den kvisa der egentlig ikke synes så veldig godt. Skjønner ikke hvorfor det alltid går galt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *