Vil du sjekke med humor? Her er noen ledetråder på hvordan du kan sjekke opp en dame ved å erte.

 1. Vær frekk og morsom. Et eksempel er å spørre en dame du liker om hun synes musikken på konserten er bra. Hvis hun gjør det, sier du – ”jaha, er du søsteren til gitaristen, eller”? Litt frekt, og litt morsomt.

2.  Lær deg å takle ulike situasjoner. Et eksempel er om hun sier at det vil være rart å kysse en som er en så god venn. Svar med å si smilende ”du er sikkert ikke så god likevel” og bytt emne. Ert henne igjen senere, dette utfordrer henne. Så ber du henne komme nærmere som om du vil kysse henne, men lar leppene bare så vidt sneie bort i hennes, og sier ” nei, glem det, du kan det sikkert ikke”.

 

3. Øv deg på mulige situasjoner. Har du øvet deg, blir situasjonen lettere å takle. Skriv ned noen tips og planlegg hvordan du skal håndtere ulike scenarier. Husk at humor kan løse mange floker.

 

4. Lær deg å besvare lurespørsmål. Mange spørsmål kvinner stiller, dukker opp fordi hun er usikker. Svar henne på en forvirrende, morsom og arrogant måte som fjerner den negative stemningen. Som ”hva får jeg til gjengjeld da?” mens du smiler. Eller hvis hun sier ”du er bare ute etter sex du”, så svarer du ”nei, jeg tenkte at siden vi kysser og berører hverandre så sexy nå, så vil vel dette lede til et godt vennskap”.

Kilde: David DeAngelo, askmen.com.

6 comments

 1. Det funker kanskje på gamle desperate fruer som dere på kondomeriet men på ordentlige jenter vil det ikke funke i det hele tatt .

 2. Merker at du sitte rmer foran pcen enn du er ute og prater med jenter.. humor er det beste sjekketrikset og du setter jenta litt ut og det blir til at ho må kvalifisere seg til deg istedenfor andre veien og da er det bare og dra det i land 😉

 3. Faen, nå forsvinner Kondomeriet fra Facebook.
  Ser faen ikke annet enn Se og Hor drit og Tracy Cox møkk fra den kanten.

  Skjønner greia med å nå ut til den hjernedøde ungdommen og drit, men når kvaliteten må være så ekstremt lav forsvinner de fleste som har noen som helt interesse for emnet.

  1. Husk at folk er på forskjellige stadier og vi prøver å nå alle. Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese om, så tar vi opp det tema du ønsker 😀

 4. hansome :
  Humor funker for de fleste jenter, det gjør guttene mer interesante og jentene må «jakte» litt selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *