Inspirasjon

Her skal du ikke oppbevare kondomer

Oppbevaring av kondomer er viktig for at de skal beholde kvaliteten og dermed også sikkerheten. Blir kondomet oppbevart feil vil selv et kondom med god holdbarhetsdato kunne sprekke.

I bilen

Lettvint tenker du. Ikke veldig praktisk tenker vi. Bilen utsettes for temperatursvingninger gjennom årstidene. Enten den står ute en kald vinternatt eller en het sommerdag. Kanskje kjører du vifta ekstra hardt de kalde dagene, og AC-en har full utblåsning om sommeren. Kondomer oppbevares best ved jevn romtemperatur.

I lomma

Jeg håper jeg får brukt for den snart tenker du. Det håper vi også, for jo lenger den ligger og gnikkes og gnus på i lomma, jo dårligere står det til med den tynne gummien som skal beskytte deg og sexpartneren. Det er mye bevegelse i bukselommer, og med dagens mote så skal lommene ligge helt inntil kroppen. Kondomet vil bli utsatt for slitasje bare du går deg en tur.

I veska

Superpraktisk å alltid ha den med! Ja, det er jo praktisk å ha den med i tilfelle det blir litt action. Men da må man ta noen forhåndsregler. Ligger den løst i veska? De aller fleste jenter har mye i veskene sine (skribenten er intet unntak), og disse tingene har gjerne har ujevne kanter, av og til skarpe i tillegg. Legg gjerne kondomene i et etui for bind så er de beskyttet.

Tips til oppbevaring

Skal du ut på en liten tur kan du trygt oppbevare kondomet i kortholderen. Da blir det ikke utsatt for unødvendig slitasje, men vær obs på at kroppsvarmen også er med på å forringe kvaliteten.

Skal du på en av årets festivaler så er vårt beste tips å kjøpe et sett med små reiseflasker i forskjellige størrelser. Benytte den som rommer kondomet uten at du må trykke/presse det ned i flasken. Og vips så har du beskyttelse mot både regn og slitasje.

Se hele vårt utvalg av kondomer her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *