Inspirasjon

Dette må du ha med deg på festival i sommer!

Sommeren er her, og festivalsesongen er rett rundt hjørnet! Solen steiker, musikken går på fullt og halvnakne kropper så langt øyet kan se. Alle er i godt humør og det er det perfekte tidspunktet for å finne seg en kort romanse!

 

Enten du skal på Roskilde, Slåttsfjell, Øya eller Utkantfestivalen er det alltid noen små ting som er greit å huske på å pakke med for at festivalen skal gå din vei:

 

Antibac og våt/intimservietter

Festival betyr som oftest at du er boende i et telt en uke i strekk. Dette kan være sjarmerende i seg selv, men det innebærer  at tilgangen til dusj ikke er helt ideell. En pakke våtservietter kan virkelig redde dagen, og gjøre opplevelsen mye freshere. Ha med intimservietter og antibac, så rekker du å ta en liten kattevask før du hiver deg i gresset med en ny partner.

 

Solkrem og regnponcho.

Norsk sommer innebærer alltid skiftende vær, så husk både solkrem og regnponcho. Kanskje kjekkasen fra teltet bortenfor har glemt solkrem og spør om å få låne din.

 

Lighter

Det er alltid noen som trenger en lighter på festival, enten for å tenne røyken eller engangsgrillen. Da tyr man ofte til å spørre sidemannen eller de rundt, og skulle det være en kjekk kar eller søt jente så er det kjipt å gå glipp av muligheten til å komme i samtale. Ta med en lighter så ender du kanskje opp med å bli kveldens helt!

 

Powerbank

Få ting er kjedeligere enn å gå tom for strøm midt under en konsert eller når du skulle ta kontakt med han eller hun du håper på å treffe. Ta med en ladet powerbank eller to, så er det hvert fall ikke telefonen sin skyld at kvelden ikke gikk som ønsket.

 

Kondom

Festivallsesong er også høysesong for ubeskyttet sex. Temperaturen er høy, og stemningen ligger i luften. Ha alltid med en kondom i vesken, så er du klar uansett hva som skulle skje. Du ønsker å dra hjem med gode minner, ikke en uhyggelig overraskelse! Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot kjønnssykdommer og graviditet. Se hele utvalget av spennende kondomer her.

 

Eget telt

Reiser dere som par sammen med andre, så sørg for at dere har deres eget telt. Hvis stemningen kommer snikende så slipper dere å luske rundt på festivalområdet for å finne en plass dere kan ha sex. Her kan dere også ligge å slappe av om morgenen før dagen setter i gang for fult!

 

Annet nyttig:

Ikke lagt festivalplanene enda? Her har du et utvalg av kommende festivalen i sommer:

  • BERGENFEST

14. –17. juni 2017 · Bergen – Billetter finner du her.

  • NORWEGIAN WOOD

15. –17. juni 2017 · Oslo – Billetter finner du her.

  • ROSKILDE FESTIVAL

28. – 30. juni 2017 · Roskilde, Danmark – Billetter finner du her.

  • OVEROSLO

21. –24. juni 2017 · Grefsenkollen, Oslo – Billetter finner du her.

  • TONS OF ROCK

22. – 24. juni 2017 · Halden – Billetter finner du her.

  • PALMESUS

30. juni – 1. juli 2017 · Kristiansand – Billetter finner du her.

  • STAVERNFESTIVALEN

6. – 8. juli 2017 · Stavern – Billetter finner du her.

  • SLOTTSFJELL

12. –15. juli 2017 · Tønsberg – Billetter finner du her.

  • ØYAFESTIVALEN

9. – 12. august 2017 · Oslo – Billetter finner du her.

  • FINDINGS FESTIVAL

18. –19. august 2017 · Oslo – Billetter finner du her.

trekant_telt_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *