Inspirasjon

World naked bike ride day!

Ja, du leste riktig. I dag kan det bli ganske artig å møte syklister på vei til jobb – det er nemlig den internasjonale, World naked bike ride day. Dagen har vært arrangert siden 2004, og har etter hvert blitt en ganske kunstnerisk sykkeltur der man uttrykker seg i form av kroppspynt, kroppsmaling og kreativt dekorerte sykler.

Målet med dagen er at folk skal på et sunt forhold til egen kropp og at nakenhet skal være naturlig uansett hvordan kroppen din ser ut. Det oppfordres derfor til å ta del i markeringen ved å kle seg naken, ta seg en sykkeltur, og forhåpentligvis føler du deg litt friere etterpå.

 

Om du syns det kan være litt skummelt å gå helt kommando anbefaler vi bodypaint med sjokoladesmak.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *