Tilbud

Verdens Miljødag – du får 20 % miljørabatt hele året!

Verdens Miljødag er en offisiell FN-dag som blir feiret hvert år den 5. juni. I år er det 45 år siden den startet…

Miljørabatt hos Kondomeriet

Kondomeriet sier ja til Miljødagen og minner deg på vår miljørabatt. For at avfall ikke skal komme på avveie, gir Kondomeriet deg 20 % rabatt på en ny vibrator dersom du leverer inn din ødelagte. Alt av småelektronikk kan leveres, ikke bare vibratorer eller sexleketøy.

 

miljørabatt

 

Lever vibratoren i butikk eller send i posten

Du kan levere den ødelagte vibratoren i butikken og du får 20 % rabatt på ny vibrator. Du får med en rabattkupong hjem, dersom du er usikker på hvilken vibrator du ønsker. Den kan også sendes i posten, og vi vil sende deg en rabattkupong på en verdi av 20 % som du kan bruke i våre butikker.

Vibrer og nyt deg frem til en grønnere hverdag med vår miljørabatt!

WED_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *